• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з історії та археології

Результати першого етапу ІІ-го туру конкурсу

Оргкомітет конкурсу інформує, що в березні 2018 року в  Центральноукраїнському державному педагогічному університеті імені Володимира Винниченка вперше відбувся перший етап другого туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із спеціальності «Історія а археологія». Перший тур конкурсу проходив у вищих навчальних закладах України III-IV рівнів акредитації. За його результатами до ЦДПУ імені В.Винниченка  надійшли наукові роботи з 53 вищих навчальних закладів країни.

Загальна статистика конкурсу:

  • Всього зареєстровано – 106 студентських наукових робіт. Галузева конкурсна комісія (22 особи) розглянула роботи на відповідність встановленим вимогам і одноголосним рішенням допустила до Конкурсу 103 роботи.
  • Недопущені: 1 робота – відправлена після встановленої граничної дати 15.02.2018 р.; 2 роботи зняті з розгляду за невідповідність встановленим вимогам розділу III п. 7 Положення про Всеукраїнській конкурс студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей (затв. Наказом МОН України від 18.04.2017 р. № 605).
  • Галузева Комісія за рейтинговою оцінкою допустила до участі в підсумковій науково-практичній конференції 30 робіт.

Кожна робота рецензувалася двома членами комісії. Роботи, що подавалися на рецензію були закодовані. Рецензування здійснювалося за критеріями, встановленими додатком 2 до Положення про Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей (п.5, розд.IV).

Опубліковано рейтинговий списокрецензії на наукові роботи, що подані на конкурс та роботи, рекомендовані до захисту на підсумковій конференції. Рецензії до наукових робіт збігаються з шифрами, які наведені у рейтинговій таблиці.

До уваги учасників Конкурсу!

Підсумкова науково-практична конференція відбудеться 11-12 квітня 2018 р. в м.Кропивницький в приміщенні  Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка. Реєстрація учасників з 9:00 до 10:30. Початок роботи об 11:00.

  • Регламент конференції:
    • Доповідь – до 10 хв.
    • Питання-відповіді – до 5 хв.

Доповідь і участь у дискусії є обов’язковою і оцінюється максимально у 20 балів.

Відповідно до п.1, розд.VI Положення про Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей (затв. наказом МОН України від 18.04.2017 р. № 605) структура переможців конкурсу складає:

  • диплом 1 ступеня – до 20% ( максимально до 5 робіт);
  • диплом 2 ступеня – до 30% (максимально до 8 робіт);
  • диплом 3 ступеня – до 50% (максимально до 13 робіт)

Просимо всіх авторів наукових студентських робіт у термін до 2 квітня 2018 р. надіслати на електронну адресу оргкомітету конкурсу підтвердження своєї участі в підсумковій науково-практичній конференції 11-12 квітня 2018 р. або про неможливість прийняття участі у роботі конференції.


Якщо претендент на нагородження не має можливості приїхати для участі у підсумковій науково-практичній конференції, допускається його участь з використанням телекомунікаційних засобів у режимі відеоконференції.

За рішенням галузевої конкурсної комісії підсумкова науково-практична конференція також може бути проведена у режимі відеоконференції.

Інформацію надано факультетом історії, бізнес-освіти та права
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись