• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

"Почастуй чи пошкодуй!: першачки ФУФІМІСК відзначили Геловін

Тих, хто обирає англійську мову як фах, Геловін не лякає! В останній день жовтня першокурсники групи АН23Б охоче ділилися знаннями про історію свята та сучасні традиції святкування в різних країнах, грали в ігри, розповідали моторошні історії та ласували смачною піцою від @sorrento.ristorante

Коли два місяці напружено вчився і виконав геть усі завдання свого викладача з англійської, відпочити не завадить! Завдяки несподіваним і креативним образам, невичерпному гумору та енергії день усі провели по-справжньому атмосферно, на позитиві!
За ідею провести цей день разом слід подякувати студентам із 102-ої підгрупи, які долучилися до прикрашання аудиторії та спонтанно окреслили сценарій заходу, який згодом усі разом успішно втілювали в життя. Як слушно зазначили їхні колеги із 101-ої, такі моменти запам'ятовуються назавжди, додаючи яскравих барв до наповненого викликами студентського життя.
"Trick or treat" – це слова, які найчастіше чують на Геловін люди в десятках країн світу. З нашими студентами завжди знайдеться місце невинним пустощам і жартам, але й без частування ніхто не залишиться. З упевненістю можна сказати, що це лише початок. Попереду у АН23Б ще багато цікавих і незабутніх подій!

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись