• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
Зустрічі викладачів кафедри математики та цифрових технологій з майбутніми абітурієнтами

Зустрічі викладачів кафедри математики та цифрових технологій з майбутніми абітурієнтами

27 квітня 2024 року в Центральноукраїнському державному університеті імені Володимира Винниченка відбувся День відкритих дверей.

День відкритих дверей – це завжди подія як для учнів (майбутніх абітурієнтів) та їхніх батьків, так і для викладачів університету, які радо готові презентувати надбання, якими пишається заклад вищої освіти.

І цього разу День відкритих дверей відбувався в урочистій атмосфері найстарішого корпусу університету, який пишається своєю 120-річною історією. Чудовий захід, чудові посмішки учнів!

Потім пролунала повітряна тривога, яка внесла певні корективи в плани та змусила всіх учасників перейти в безпечне місце. Згодом зустрічі з учнями продовжилися вже більш вузьким колом однодумців. Обговорили особливості підготовки до НМТ, специфіку вступу 2024, перспективи здобуття освіти в Центральноукраїнському державному університеті імені Володимира Винниченка.

1

Вже 30 квітня 2024 року викладачі кафедри математики та цифрових технологій: д.іст.н., проф. Наталя Пасічник, д.іст.н., проф. Ренат Ріжняк, д.пед.н., проф. Микола Садовий, д.пед.н., проф., зав. кафедри Олена Трифонова завітали до Кропивницького професійного ліцею Кіровоградської обласної ради.

Презентували Центральноукраїнський державний університет імені Володимира Винниченка, обговорили освітні програми, за якими кафедра математики та цифрових технологій є випусковою.

Учні з захопленням слухали викладачів кафедри математики та цифрових технологій та охоче долучилися до керування автоматизованими системами, які їм були презентовані. Традиційно найбільше уваги на собі сконцентрував робот Ладифік.

Ця зустріч стала корисною як учням, так і викладачам, які ще більше змогли встановити взаємозвязків між університетом та закладом професійної (професійно-технічної) освіти.

Інформацію підготували проф. Наталя Пасічник,
проф. Ренат Ріжняк, проф. Микола Садовий, проф. Олена Трифонова

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись