• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
Лабораторія механіки та молекулярної фізики (409 ауд.)

Лабораторія механіки та молекулярної фізики (409 ауд.)

У лабораторії механіки та молекулярної фізики студенти вперше розпочинають досить непрості навчальні дослідження у вигляді лабораторних робіт з курсу загальної фізики. Тут запропоновано для виконання серія основних робіт з курсу механіки (15 робіт) та молекулярної фізики (17 робіт). Окремі лабораторні роботи представлені, як в натурному, так і у віртуальному варіанті, що дозволяє студентам розширити уявлення про сучасний експеримент.

У лабораторії експериментальні дослідження виконують студенти як денної, так і заочної форми навчання спеціальностей: Середня освіта (Фізика), Середня освіта (Хімія), Середня освіта (Біологія та здоров’я людини), Середня освіта (Природничі науки), Середня освіта (Трудове навчання та технології).

Усі студенти факультету забезпечені методичними посібниками. Необхідна методична література оновлена, передана в бібліотеку університету та розміщена на сайті факультету, допомагає відмінно засвоїти навчальний матеріал, адже вона розроблена викладачами і співробітниками саме нашої кафедри. Лабораторія постійно розвивається. Поряд з роботами, що складаються з унікальних приладів та установок, є й нові комп’ютерні варіанти, що не меншою мірою цікавлять студентів під час їх виконання.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись