• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
Зустріч зі студентами педагогічного коледжу в Олександрії

Зустріч зі студентами педагогічного коледжу в Олександрії

26 квітня 2024 року представники Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка відвідали фаховий педагогічний коледж в Олександрії. Щороку велика кількість випускників цього закладу обирають для продовження освіти саме ЦДУ.

Команда у складі декана факультету педагогіки, психології та мистецтв Ярослава Галети, керівника відділу профорієнтації та доуніверситетської підготовки Кирила Панченка та керівниці Молодіжного центру Карини Малої зустрілися зі студентами коледжу. У теплій та невимушеній атмосфері обговорили особливості навчання, познайомилися ближче зі спеціальностями та студентським життям у нашому університеті.

Разом із директором закладу Анатолієм Литвином обговорили виклики для освіти в сучасних умовах та узгодили подальші напрямки співпраці.

Наша зустріч відбулася в межах проєкту «Хочу тут вчитись», що реалізується на території Кіровоградської області за підтримки ОВА. Утім, коледж та університет – давні партнери, тож разом сприяємо розвитку освіти Центральноукраїнського регіону.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись