• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Звітна студентська наукова конференція

19 травня 2021 року на природничо-географічному факультету відбулася Звітна наукова студентська конференція, яка була приурочена до Дня науки в Центральноукраїнському державному педагогічному університеті імені Володимира Винниченка.

 

З привітальним словом до студентів та наукових керівників звернувся проректор з наукової роботи, доктор філологічних наук, професор С.П. Михида. Сергій Павлович відзначив високий науковий потенціал науково-педагогічного персоналу та здобувачів вищої освіти на природничо-географічному факультеті. 

Також до привітання учасників долучився проректор з науково-педагогічної роботи кандидат хімічних наук, доцент Клоц Є.О., який відзначив важливість проведення наукових досліджень здобувачами вищої освіти у їх професійному становленні, побажав учасникам конференції успіхів та продовження наукових звершень.

На пленарному засіданні виступили з доповідями 11 студентів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти: Лєвша Л.І, Вовк Ю.С., Берненко А.Ф., Ляшок К.А., Безсмертний Б.М., Жердієва І.Ю., Тихонова А.Є., Осікова М.В., Прилипко А.О., Волощук М.В., Чуйко П.І. Доповідачі гідно представили результати своєї пошукової роботи та окреслили подальші напрямки своєї дослідницької роботи.

Після пленарного засідання робота конференції продовжилася у трьох наукових секціях конференції: Секції біології, Секції географії і Секції хімії та природничих дисциплін.

У своєму завершальному слові, під час підведення підсумків роботи конференції, в.о. декана природничо-географічного факультету доктор педагогічних наук, доцент Плющ В.М. подякувала доповідачам, науковим керівникам та оргкомітету, а також підтвердила високий науковий рівень представлених робіт та різноманіття напрямків і тематики досліджень, які здійснюються на факультеті.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись