• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Порядок акредитації на фестивалі-конкурсі, склад журі

Порядок акредитації на фестивалі-конкурсі:

  • Для участі у фестивалі-конкурсі необхідно надіслати до Оргкомітету заявку встановленого зразка, на електронну адресу: [email protected] Останній термін подачі заявок  за 5 днів до початку фестивалю-конкурсу.
  • У день виступу конкурсанти повинні своєчасно прибути до місця проведення фестивалю-конкурсу та пройти регістрацію, але не пізніше як за час до свого виступу.
  • Після виступу конкурсанти та супроводжувальні особи повинні звільнити аудиторію для підготовки до фестивалю-конкурсу для інших конкурсантів.

Склад журі:

Журі фестивалю-конкурсу формується з числа спеціалістів угалузі освіти, культури і мистецтва: провідних науковців і педагогів навчальних закладів, діячів культури і мистецтва, заслужених працівників освіти і культури, провідних педагогів і керівників органів освіти і культури, відомих композиторів і музикантів. Склад журі періодично змінюється.

Виступи конкурсантів оцінюються за 10-бальною шкалою. При виникненні ситуації, коли немає гідних претендентів на Гран-прі та призові місця – ці місця не присуджуються. Крім того, дозволяється дублювання призових місць.

Рішення журі є завершеним і перегляду не підлягає. Журі не має права розголошувати результати фестивалю-конкурсу до офіційної церемонії нагородження конкурсантів.

Фінансові умови: рекомендований розмір добровільних внесків конкурсантів:

Солісти – 200 грн.; дуети – 100 грн., з учасника; тріо – 70 грн., з учасника; ансамблі – 50 грн., з учасника.

ПРИЗНАЧЕННЯ ПЛАТЕЖУ: добровільний внесок.

 

СКЛАД ЖУРІ ВСЕУРАЇНСЬКОГО ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ "СХОДИНКИ ДО МАЙСТЕРНОСТІ"

  Голова журі:
Валькевич Раїса Андріївна
Народна артистка України, професор Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка.
  Члени журі:
Гараніна Тетяна Федорівна
Викладач фортепіанного відділу Кіровоградського музичного училища.
Малявкіна Євгенія Вікторівна
Директор музичної школи №1 імені Г.Г. Нейгауза м. Кіровоград.
Стратан-Артишкова Тетяна Борисівна
Кандидат педагогічних наук, доцент, в.о. декана мистецького факультету Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка.
Тищенко Людмила Петрівна
Заступник директора департаменту культури, туризму та культурної спадщини Кіровоградської державної обласної адміністрації.
Черненко Сергій Вікторович
Методист навчально-методичної лабораторії гуманітарно-естетичних дисциплін КЗ «Кіровоградського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського.
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись