• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
Гостьові лекції від стейкхолдерів

Гостьові лекції від стейкхолдерів

23 квітня 2024 року на базі кафедри психології та соціальної роботи відбулися гостьові лекції від стейкхолдерів.

Анастасія Олексієнко – психолог, спеціаліст з аутплейсменту виступила на тему «Аутплейсмент в Україні та до чого тут психологія, або роль психолога в - HR світі». Ірина Донцова і Вікторія Чумаченко – психологині, тренерки програми психологічного спрямування, менторки курсів ППД на тему «Теорія прив’язаності», для здобувачів вищої освіти спеціальності 053 «Психологія» та спеціальності 231 «Соціальна робота». Лекція відбулась на запрошення лектора, доцентки Ірини Радул в рамках викладання курсу «Психологічні основи бізнес-коучингу».

Професійним досвідом поділилася Анастасія Олексієнко – методами роботи психолога у світі - HR. Розкрила преспективи аутплейсмент в Україні.

Ірина Донцова і Вікторія Чумаченко розглядали різні теорії прив’язаності, що забезпечують які закладають фундамент у батьківсько-дитячих відносинах.

В аудиторії панувала позитивна атмосфера, жваве обговорення та обмін враженнями.

Висловлюємо щиру вдячність нашим стейкхолдерам за актуальні, цікаві та змістовні лекції, за те, що поділилися зі студентами своїми знаннями та професійним досвідом!

Переконані, що такі інтерактивні гостьові лекції стейкхолдерів стануть міцним підґрунтям для професійного становлення майбутніх психологів та соціальних працівників!

Матеріал підготувала – доцентка кафедри психології та соціальної роботи Радул І.Г.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись