• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
Гостини з нагоди 50-річчя ЗДО №22 «Оленка»

Гостини з нагоди 50-річчя ЗДО №22 «Оленка»

21 вересня ЗДО №22 «Оленка» (ясла-садок компенсуючого типу для дітей із вадами опорно-рухового апарату) відзначав свій ювілей. Кафедру дошкільної та початкової освіти зв’язують давні й дружні зв’язки з цим закладом освіти: проведення спільних круглих столів та методичних семінарів, майстер класів, конференцій з актуальних проблем дошкільної освіти. Заклад є базою для проведення виробничих практик здобувачів вищої освіти.

Керівник закладу Зубалій Алла Олександрівна – випускниця нашого факультету, енергійна та творча особистість, стейкхолдер ОП «Дошкільна освіта». Разом зі своїм колективом однодумців вона створила в закладі середовище розвитку, турботи та піклування для своїх вихованців. «Оленка» - це місце, в яке неможливо не закохатися. Це й простір для проведення ранкової зарядки, зустрічей, конкурсів із малечею та їх батьками; й українська світлиця, яка зорієнтована на розкриття духовного потенціалу дошкільників та їх батьків; й затишні групові приміщення; й дитячі майданчики; й дослідницька лабораторія «Таємниці природи»; й доріжки здоров’я тощо.

Вітаємо ювілярів! Бажаємо колективу закладу творчості, наснаги в їх непростій, але дуже важливій справі виховання майбутнього покоління України. Так тримати!

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись