• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Історії успішних випускників

“Успіхи випускників”: Олена Добровольська — випускниця мистецького факультету, власниця творчої майстерні “Artbook”

Наша постійна рубрика про успішних випускників продовжує надихати студентів новими життєвими історіями.

img 01

На цей раз, ми дізнаємося історію успіху випускниці мистецького факультету та власниці творчої майстерні “Artbook”.

Як розвивати свій талант, ризикнути на власний бізнес та успішно поєднувати “жилку” творчої людини і безнес-леді, поділилася випускниця Кіровоградського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка — Олена Добровольська.

Відчуття патріотизму...

Захоплююсь творчістю ще з самого дитинства. Тому після закінчення школи остаточно визначилася з професією. Так само знала, що буду вступати в Кіровоградський державний педагогічний університет ім. В. Винниченка на художній факультет. Напевно, тому, що з 8-го класу вчилася в Малій академії наук, знала викладачів і їх професіоналізм. Так само не хотілося залишати рідне місто, почуття патріотизму було присутнє завжди.

Головне радувати творчістю...

Я приватний підприємець , відкрила маленьку творчу майстерню. Розвиваюся у всіх художньо - прикладних течіях і намагаюся радувати творчістю оточуючих . Творча майстерня " Artbook " спеціалізується на ручній роботі . У ній можна придбати або замовити авторські роботи починаючи від картин, портретних скульптур, прикрас і закінчуючи мехенди (розпис хною).

Спогади...

Перше, що згадується - це літні практики, точніше пленери, коли всі колективно подорожували, вставали вдосвіта і ходили малювати.

Моя творчість...

Мене надихає на творчість — враження оточуючих від мого мистецтва. Більшість захоплюється обсягами тих робіт, якістю і різноманітністю - це стимулює на ще більший розвиток. Буває і критика, що теж допомагає в аналізуванні своїх помилок і загальному розвитку себе. Я працюю за фахом і як художник-дизайнер, створюючи свої роботи, і як педагог, коли проводжу різні майстер-класи. Тому можу з упевненістю сказати, що моя спеціальність зі мною завжди.

img 02

Підтримка допомагає...

Мені не хотілося працювати на когось, і мати певні рамки, бо я творча особистість. Так само в цьому плані мені дуже допомогли батьки: мама з дитинства прищеплювала любов до створення чогось прекрасного, а тато допоміг повірити у власні сили, зробити останній крок і зважитися на відкриття. Саме підтримка допомагає робити крок за кроком і розвиватися в правильному напрямку.

Натхнення...

Перше і головне, що хочу побажати творчим студентам мистецького факультету - звичайно, що натхнення. Повинно бути бажання творити, розвиватися, дізнаватися щось нове. Головне не зупинятися перед будь-якими труднощами. Зберігати свою індивідуальність, а так само не засуджувати індивідуальність інших.

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись