• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Міжнародна діяльність

Професор Павло Нечас прочитає онлайн-лекцію про міжнародне антикризове управління

Професор Павло Нечас прочитає онлайн-лекцію про міжнародне антикризове управління

Інститут безпеки та управління Поморської академії в Слупську запрошує на першу лекцію третього випуску програми «Лекція на 5+». Лекція відбудеться 19 травня 2022 року та розпочнеться о 18:00 (GMT+1).

Подія буде доступна на платформі вебінару ClickMeeting та транслюватиметься на каналі YouTube.

Лекцію «Міжнародне антикризове управління» прочитає проф. дипл. інж., д.х.н. Павло Нечас, к.т.н., MBA. Автор виступу – професор факультету безпекових досліджень та віце-декан з науки, досліджень і розробок факультету політології та міжнародних відносин Університету Матея Бела в Банській Бистриці.

Про автора

За свою успішну кар’єру професор Павло Нечас виконував численні завдання в навчально-виховних закладах Повітряних Сил та в науково-дослідних інститутах. У 1999 році обійняв посаду програмного менеджера систем навчання та моделювання. У 2004 році був обраний для участі в стипендіальній програмі НАТО під назвою Дослідницька стипендія коледжу оборони. Його дослідження зосереджувалися на політико-військово-стратегічних питаннях, зокрема в оборонній політиці та безпеці, міжнародних відносинах та дослідженнях міжнародної безпеки. У наступні роки проф. Нечас обіймав посаду керівника відділу планування навчальних програм в Оборонному коледжі НАТО в Римі. З 2013 року він був радником з питань оборони та безпеки в Постійному представництві Словаччини при Європейському Союзі в Брюсселі.

Професор Нечас є членом значущих інституцій та наукових і професійних комітетів у Словаччині, країнах НАТО та ЄС, а також є автором багатьох монографій, книг, статей і статей з політології, міжнародних відносин, безпеки та оборони, опублікованих по всьому світу. світ.

Про лекцію

Напрями, що розглядаються під час лекції:

Кризи та кризові явища, основні ознаки кризи в суспільстві, об’єктивна та суб’єктивна природа кризи, невизначеність, розвиток кризи, кризова ситуація та надзвичайна подія, розуміння кризового управління, фази антикризового управління, прогноз виникнення і розвиток кризи, запобігання та кризове регулювання, завдання докризового антикризового управління, завдання антикризового управління під час кризи, завдання посткризового управління.

Модератор: dr hab. Януш Гершевський, проф. AP Директор Інституту безпеки та управління

Ведучий: dr hab. Марек Лукасик, проф. АП- проректор з розвитку та співробітництва

Приєднуйтеся до лекції: Click Meeting platform: https://akademiapomorska.clickmeeting.com/wyklad-na-5-19-05

YouTube: https://youtu.be/aYQVwG71FDo

З повагою,
Відділ з розвитку та співробітництва

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись