• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Міжнародна діяльність

MEDIENGEIST

Представники цифрового громадянського суспільства розвивають ідеї захисту передусім цифрового простору від цілеспрямованої дезінформації та пропаганди , а також можливої протидії таким кампаніям як складовим гібридної війни. Mediengeist діє у форматі акселератора проєктів.

Проєкт входить до великого пакету заходів, для яких Федеральне міністерство закордонних справ Німеччини виділило кошти з додаткового бюджету на 2022 рік з метою пом’якшення наслідків російської загарбницької війни проти України. 

Для кого ця можливість?

Для активістів та активісток, журналістів і журналісток, митців, мисткинь, засновників та засновниць технологічних стартапів, які працюють з темою медіаграмотності, протидії фейкам, або/та у сфері розвитку громадянського суспільства за допомогою цифрових технологій.

Спочатку учасники проходять підготовку в менторській програмі з міжнародними фахівцями, після чого працюють над розробкою інноваційних сталих проєктних ідей, що слугуватимуть внеском у цифрових захист від дезінформаційних кампаній.

Сума: Найкращі ідеї отримають підтримку в подальшому розвитку, а ідея, яка переможе – 30000 євро додаткової допомоги на реалізацію.

Дедлайн заявок: 7 вересня 23:59 за Києвом.

Усі деталі за посиланням: https://www.projects.kunsht.com.ua/accelerator

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись