• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Міжнародна діяльність

У ЦДУ ім.В.Винниченка стартував міжнародний проєкт DILLUGIS

У ЦДУ ім.В.Винниченка стартував міжнародний проєкт DILLUGIS

10 студентів та 8 викладачів  ЦДУ ім. В.Винниченка пройшли конкурсний відбір для участі в міжнародному проєкті DILLUGIS (Digital Labs & Lectures for Ukrainian, German & International Students) для онлайн навчання за курсами Східно-Баварського університету Амберг-Вайден.

Проєкт реалізується за підтримки німецької служби академічних обмінів DAAD в рамках ініціативи «Ukraine digital: Ensuring academic success in times of crisis».

Для участі в конкурсі було подано понад 40 заявок від студентів з трьох факультетів. Об'єднана українсько-німецька конкурсна комісія в форматі інтерв'ю визначала мотивацію до участі в проєкті та навички англійської мови. Результати відбору показали високу зацікавленість студентів і викладачів участю в програмах міжнародної академічної мобільності та перевагами цього виду навчання. Також варто відзначити розуміння студентами необхідності володіння англійською мовою на вищому рівні.

Студенти і викладачі, які стали учасниками, ознайомилися з особливостями цифрового освітнього процесу, який стартував 18 березня. Координаторами проєкту від ЦДУ ім. В.Винниченка стали: професор кафедри менеджменту та підприємництва Левченко О.М. та керівник міжнародного відділу Саркісян Т.О.

3

Бажаємо всім учасникам набути нового досвіду та здобути сучасні знання і навички від європейських партнерів!

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись