• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Міжнародна діяльність

На вченій раді університету заслухали питання про грантову діяльність в університеті

На вченій раді університету заслухали питання про грантову діяльність в університеті

25 березня 2024 року відбулася чергова вчена рада університету, одне з питань якої було присвячене аналізу підсумків грантової діяльності університету та окреслення її перспектив. З доповіддю виступив помічник ректора університету професор Ренат Ріжняк. Детальніше з основними тезами його виступу можна ознайомитися, переглянувши презентацію.

Вчена рада прийняла ряд рішень щодо визначення тематики досліджень, які відповідають пріоритетам грантових програм Європейської комісії, та формування складу науково-дослідних команд-виконавців, щодо публікаційної та проєктної активності створених науково-дослідних колективів, щодо створення системи моніторингу та оцінки результатів участі університету в проектах з грантами Європейської комісії, а також щодо запровадження системи постійного моніторингу з боку керівництва факультетів та кафедр університету результатів грантової діяльності та ефективності взаємодії з колегами з університетів та дослідницьких установ України та світу.

З метою активізації грантової діяльності в університеті вчена рада прийняла рішення щодо введення системи преміювань виконавцям грантових проєктів, а також щодо внесення змін до «Положення про визначення рейтингів науково-педагогічних працівників Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка» в частині підтримки розробників грантових проєктів.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись