• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Міжнародна діяльність

Цікавить вища освіта в США?

Цікавить вища освіта в США?

Міжнародний відділ університету запрошує студентів та викладачів університету на презентацію стипендіальних програм уряду США та можливостей продовження вищої освіти у Сполучених Штатах.

Презентація відбудеться 26 квітня об 11.10 у 214 аудиторії 7-ми поверхового корпусу нашого університету.

Представник Консультативного центру мережі EducationUSA у Києві дасть відповідь на Ваші запитання під час презентації і розповість про особливості американської вищої школи, які роблять її такою привабливою для понад 1 мільйона іноземних студентів, які обрали для навчання університети США.

Консультативний центр мережі EducationUSA у Києві входить до мережі з понад 425 інформаційно-консультативних центрів для іноземних студентів у більше, як 175 країнах, та надає точну, повну, об'єктивну і неупереджену інформацію про всі акредитовані американські вищі навчальні заклади та процес вступу до коледжів та університетів у США.

EducationUSA є офіційним джерелом інформації про вищу освіту в США. Центр спонсорується Державним департаментом США за підтримки Посольства США в Україні та адмініструється Американськими Радами з міжнародної освіти: ACTR/ACCELS.

Інформацію надано навчально-науковим відділом
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись