• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Профспілковий комітет студентів

Команда студентів університету виграла конкурс громадських проєктів для створення коворкінгу в ЦДПУ

Команда студентів університету виграла конкурс громадських проєктів для створення коворкінгу в ЦДПУ

Проєкт зі створення цікавого і зручного простору, який би допоміг розвиватися і з користю проводити дозвілля студентам ЦДПУ, був задуманий вже давно. Ковід та війна внесли свої корективи у плани студактиву, але, як відомо, ніщо не може зупинити ідею, час якої настав, тож команда студентів на чолі з керівницею молодіжного центру ЦДПУ Каріною Малою активно взялися за її реалізацію.

Спершу була розроблена ідея та концепція, проведена ціла низка брейнстормінгів, складений докладний проєкт, з кресленнями та 3Д-візуалізацією. Майбутній корвокінг мав стати комфортним та багатофункціональним простором, місцем, де можна зібратися разом, провести майстер-клас чи відкриту лекцію, подивитися кіно чи пограти в настільні ігри, поділитися ідеями чи знайти однодумців для втілення ідей та ініціатив.

Конкурс проєктів, організований Слов‘янським культурним центром «Задзеркалля» в партнерстві з UNICEF, став чудовою можливістю втілити проєкт у реальність.

Пройшовши регіональний відбір, CUSPU TEAM змагалася за фінансування своєї ідеї у 4 етапи. Завершальний  етап був очним, найвідповідальнішим та найцікавішим для команди – 6 листопада на Вoot camp вони упродовж 4 днів працювали над створенням проєкту «Коворкінг в ЦДУ», пройшли у фінал і зрештою вибороли грант!

Вони отримали 75 тисяч гривень і 2 місяці для реалізації свого проєкту.

Дякуємо Слов'янському культурному центру "Задзеркалля", який у партнерстві з Дитячим фондом ООН UNICEF Ukraine реалізує програму «Розвиток та підтримка молоді Кіровоградської області в умовах воєнного стану через молодіжні ініціативи та Upshift Україна», даючи можливість для творчого розвитку та особистого зростання молоді навіть у нинішні непрості часи.

[gallery}news_2022/11/08-11-15-30{/gallery}

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись