• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Профспілковий комітет студентів

Ректор зустрівся зі студактивом ЦДПУ

Ректор зустрівся зі студактивом ЦДПУ

24 листопада ректор університету провів зустріч зі студентами ЦДУ, щоб обговорити їхні поточні проблеми та потреби, поділитися планами ректорату щодо покращення матеріального забезпечення та умов проживання студентів у гуртожитках тощо. Такі зустрічі вже стали традиційними, бо дають можливість студактиву та ректорату взаємодіяти максимально ефективно, оперативно реагувати на поточну ситуацію в країні, забезпечувати студентів усім необхідним для навчання та дозвілля.

Ця зустріч відбулася у непростих умовах — одразу ж після блекауту, що його спричинили російські масові ракетні обстріли енергетичних об`єктів країни та після оголошення Міністерством освіти і науки вимушених канікул до 28 листопада для шкіл та вузів. Учасники зустрічі змогли обговорити труднощі, пов’язані з навчанням в умовах перебоїв зі світлом, водою та теплом.

Прикметно, що попри складні умови наші студенти демонструють надзвичайну згуртованість та готовність допомогти й підтримати одне одного.

За словами ректора Євгена Соболя, попри складну ситуацію на зустрічі студенти говорили більше не про проблеми, а про плани на майбутнє. Волонтерські проєкти, заходи для переселенців та військослужбовців, загальноуніверситетські події – перелік ідей та пошук засобів для їх втілення справді вражає.

Ректор університету Євген Соболь зазначив: «Знов йдемо на вимушені канікули до понеділка. Але перед тим встигли таки поспілкуватись зі студентами не через монітор комп’ютера, а очі в очі. Ключове: наша молодь має багато ініціатив. Ніякий блекаут чи інші складні обставини не змінили, і думаю, не змінять цього».

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись