• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Відділ профорієнтації та доуніверситетської підготовки

Запрошуємо на підготовчі курси до Національного мультипредметного тесту!

На курси приймаємо учнів 11 класів загальноосвітніх шкіл, професійно-технічних навчальних закладів, вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації, а також випускників минулих років.

Підготовка здійснюється з усіх загальноосвітніх дисциплін, які виносяться на НМТ та вступні випробування, творчі конкурси.

Навчання відбувається у формі теоретичних і практичних занять, тестувань та самостійної роботи під керівництвом викладачів

got nmt

Підготовку здійснюємо за такими предметами НМТ (за вільним вибором абітурієнта): українська мова; історія України; математика; іноземна мова; а також до творчих конкурсів з фізичної культури; з хореографії; з образотворчого мистецтва; з декоративного мистецтва, реставрації.

Програми навчальних занять на підготовчих курсах та методика їх проведення орієнтовані  на поглиблення знань з предметів НМТ, з чіткою орієнтацією на вимоги Державного стандарту базової повної освіти та технологій Українського центру оцінювання якості освіти.

Термін навчання: 8 місяців (вересень – квітень). Запис на курси триває!

За більш детальною інформацією звертатися: м. Кропивницький, вул. Шевченка, 1 навчальний корпус №5, кабінет 113. Тел.: 067-964-74-33; 050-465-44-17. 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись