• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Цифровий супровід освітнього процесу

Про проведення вебінару-презентації платформи Labster

Міністерство освіти і науки України та платформа Labster офіційно оголосили про співпрацю та можливість безкоштовного річного доступу до матеріалів платформи для всіх закладів освіти України.

Платформа Labster - світовий лідер з розроблення віртуальних навчальних симуляторів, що вже успішно застосовуються в 2000 закладів освіти та пропонує безкоштовний доступ до сотень віртуальних симуляцій, зокрема, з таких предметів: анатомія та фізіологія, біохімія, біологія, біотехнологія, хімія, наука про землю, мікробіологія, фізика.

Принагідно запрошуємо долучитись до вебінару «Labster: використання віртуальних симуляцій у навчанні», що організовується 2 грудня 2022 року об 11:00 (програма додається).

Приєднатися до вебінару можна за покликанням https://t.ly/QMXz. Вебінар буде записано та поширено серед закладів освіти України після завершення.

Інформаційний лист, програма вебінару

Запис вебінару (частина 1)

Шановні викладачі, хто зацікавився роботою на цифровій платформі Labster прохання заповнити Google-форму для отримання доступу до класів в корпоративному домені університету: https://forms.gle/BvuaimCydPu79oJWA

Презентації по Labster:
https://docs.google.com/presentation/d/1vWFnXW9drnKihWoXB9l7cVPC4k_E6pJXRKoZK09q3DQ/edit?usp=sharing

Запис вебінару (частина 2)

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись