• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Психологічна служба

Якщо ти потребуєш допомоги

b p

Якщо ти опинився у складній життєвій ситуації, яка загрожує твоєму психічному та фізичному здоров’ю, і ти потребуєш негайної допомоги, то зателефонуй на «ТЕЛЕФОН ДОВІРИ» до кваліфікованих спеціалістів. Кожна людина, яка звертається на телефон довіри, може розраховувати на: конфіденційність, анонімність, підтримку, допомогу у пошуці рішення, отримання координат інших служб.

1. Національна психологічна асоціація запускає безкоштовну лінію психологічної допомоги для населення

Єдиний номер 0-800-100-102 буде працювати з 10:00 до 20:00 години без вихідних, всі дзвінки будуть тарифікуватися відповідно до планів ваших мобільних операторів.

Технічне рішення платформи, на якій працює команда наших фахівців, дозволяє надавати консультації у форматі аудіо та відео сесій тривалістю до 50 хвилин.

Психологи лінії - це досвідчені спеціалісти, члени нашої асоціації, які пройшли спеціальне навчання і працюють за міжнародними стандартами під супервізійною підтримкою та дотриманням етичних стандартів.

У разі необхідності психологи лінії можуть скеровувати звернення до фахівців відповідних спеціальностей.

Хто може звертатися за допомогою?

Всі, хто відчуває, що йому важливо отримати психологічну консультацію. Наші спеціалісти працюють з широким колом запитів, тому точно будуть корисними.

2. Офіційна лінія психологічної підтримки "Розкажи мені"

Розкажи мені -  цілодобова безкоштовна інтернет-платформа для психологічних консультацій.

Якщо ви відчуваєте тривогу, у вас трапляються панічні атаки, ви близькі до депресії чи навіть на межі – заповніть анкету за посиланням: https://tellme.com.ua/get-help та очікуйте дзвінка спеціаліста.

Команда платформи працює за методом когнітивно-поведінкової терапії (КПТ), яка є однією з найпоширеніших форм психотерапевтичної допомоги людям з різними психологічними проблемами.

Платформа розроблена та створена Інститутом когнітивного моделювання — науково-дослідницькою компанією, що надає повний спектр рішень для соціальних комунікацій.

3. Безкоштовну допомогу усім, хто її потребує, готові надавати сертифіковані психологи Центру психологічного консультування і травмотерапії Open Doors («Відкриті двері»), які мають досвід роботи з учасниками збройних конфліктів та навчені за американським стандартом. Щоб отримати консультацію, необхідно просто зайти в чат-бот за посиланням: https://t.me/odukraine_bot?fbclid=IwAR0VUuHibBtfoHedrJo5-e9JGh912gljZ4-l-dolakwP8WRoW_9CylRX5yY та залишити свою заявку і контактну інформацію.

4. Telegram-канал психологічної підтримки для осіб з 8 до 22 років «Перемога»: https://t.me/+U83C2OkswW5mYzky

5. Реабілітаційний центр із надання безкоштовної психологічної допомоги «Крок назустріч». Звернутися можна за номером гарячої лінії центру: (044) 222 90 94.

6. Безкоштовна психологічна допомога надається українцям в умовах війни в рамках всеукраїнського кол-центру #ВАРТОЖИТИ. Звернутися можна за номером 5522.

7. Гаряча лінія НУО «Людина в біді» Безкоштовні психологічні консультації надають за номером: 0 800 210 160.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись