• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Історії успішних випускників

Євген Салтан  - журналіст кіровоградського телеканалу «TTV», ведучий та автор телевізійних проектів

Євген Салтан - журналіст кіровоградського телеканалу «TTV», ведучий та автор телевізійних проектів

Завжди позитивно сприймав критику викладачів

Із кожним з викладачів у мене склалися хороші стосунки. Завжди позитивно сприймаю їхню критику. Більш того, не рідко запрошую в свої програми. Дійсно, я їм вдячний за ті знання, які вони мені дали. Я почав працювати вже з другого курсу. Без них, напевно, не було б тих результатів, яких я зміг досягти за останні кілька років.

Йдіть до поставленої мети!

Мені зараз приємно бачити, що в кіровоградських виданнях з’являється багато молодих облич, які прагнуть щось зробити й змінити обласний медійний простір на краще.

Можливо, мої слова будуть банальними, але вони правдиві. Виходячи з особистого досвіду, всім майбутнім студентам нашого факультету хочу сказати: «У будь-яких ситуаціях треба шукати компроміс. Не буває безвихідних ситуацій».

Ви завжди повинні йти до чітко поставленої мети. А досягнувши її, ставити перед собою нову планку. Творіть, творіть і ще раз творіть. Ви журналісти, і від того, якими ви будете, залежить майбутнє нашої країни. Будьте чесними перед собою. Ніколи не піддавайтеся на провокації, щоб у майбутньому не було незручно за деякі моменти. І треба завжди визнавати свої помилки.

Ви журналісти. Творіть, творіть і ще раз творіть.

Інформацію надано медіа-групою «Університетський меридіан»

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись