• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Служба сприяння працевлаштуванню студентів і випускників

Допоміжна інформація при влаштуванні на роботу

Шановні студенти та випускники!

Життєво важливою проблемою для будь-якого студента, а тим більше випускника, є пошук можливостей застосування власних знань і вмінь на практиці. Знайти роботу для людини, яка ще не має диплома або тільки-но закінчила університет, навіть за умови престижності здобутої освіти інколи буває нелегко. У процесі пошуку роботи безробітна молодь стикається з певними психологічними труднощами. Більша частина роботодавців орієнтована на пошук фахівців з достатнім досвідом професійної діяльності і не дуже переймається проблемами адаптації молодих спеціалістів.

Саме з метою надання допомоги студентам і випускникам у плануванні їх професійної кар'єри, створення умов для ефективної реалізації права студентів і випускників на працю, розміщуємо дану допоміжну інформацію:

Співбесіда є основним методом оцінки кандидатів при прийомі на роботу. При конкурсному відборі претендентів на престижні і високооплачувані вакансії, на співбесіду можуть бути запрошені десятки людей. Ваш успіх залежить як від професійних якостей (освіта, досвід, кваліфікація тощо), так і від того, яке враження ви справите на роботодавця під час співбесіди.

Резюме – це документ, в якому коротко викладаються особисті, освітні та професійні відомості про особу.

Техніка пошуку роботи та співбесіди

Інструкція щодо складання резюме

Як підготуватись та пройти співбесіду

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись