• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Новини університету

Першокурсники, вперед!

Пролетіло літо, добігли до кінця дні, коли можна було тинятися до ночі й спати до обіду, почали мучити думки про важкі будні, довгі нескінченні пари… АЛЕ нарешті закінчилися іспити, тести, які потребували так багато зусиль, з’явилися нові знайомі, уже зроблений крок у шалене, нове, досить доросле студентське життя. І це щось нове і незвідане для новачка в нашому університеті завжди починається з посвяти у студенти.

31 серпня на площі ім. В.Винниченка  пролунало: «Віват академія! Віват професорес!» У той же час, у тому самому місці прозвучали привітання, поздоровлення, настанови як з боку ректора, викладачів, так і з боку місцевої влади. Але такі поважні особи можуть давати якісь поради лише згадуючи свої студентські часи, а не відчуваючи себе їх безпосередніми учасниками. Натомість (пригадуючи себе першокурсницею, мушу визнати, що так і було) першачкам завжди кортить дізнатися щось про викладачів, про гуртожитки й умови навчання взагалі від самих студентів. Дозвольте цю серйозну місію взяти на себе і від щирого серця вам сказати:

 Шановні першокурсники! Нехай вас не лякають недоспані ночі, довгі години з підручниками в бібліотеці, голодний шлунок на п’ятій парі та відсутність гарячої води чи душу у гуртожитку. Нехай вас не зупиняють трохи ворожі погляди ваших одногрупників та досить суворі вимоги викладачів – повірте мені, це найменше, що повинно вас турбувати! Студентські роки – найкращі, найактивніші, найцікавіші, найемоційніші та просто незабутні. У стінах цього університету на вас чекають безліч креативних заходів, проектів, де кожен з вас зможе показати себе, розкрити свою особистість. Саме тут ви знайдете надійних товаришів, однодумців і таких же шукачів шляху до світлого майбутнього, як і ви. Вірте в себе, ні перед чим не зупиняйтеся, бо ж ви, нарешті, є гордістю нашого університету, нашого краю, ви є майбутнім поколінням нашої України!

З надією на вас,
студентка 3-го курсу найкращого факультету педагогічного університету
Дубина Світлана.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись