• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Міжнародна діяльність

МОЖЛИВІСТЬ ОТРИМАТИ ДИПЛОМ БАКАЛАВРА У ПОЛЬЩІ!

МОЖЛИВІСТЬ ОТРИМАТИ ДИПЛОМ БАКАЛАВРА У ПОЛЬЩІ!

ДО УВАГИ СТУДЕНТІВ МИСТЕЦЬКОГО ФАКУЛЬТЕТУ!

МОЖЛИВІСТЬ ОТРИМАТИ ДИПЛОМ БАКАЛАВРА У ПОЛЬЩІ!

Відкрито конкурсний набір студентів на навчання за програмою подвійного диплому

у Поморській академії в м. Слупськ (Польща)

До конкурсу за програмою подвійного диплому запрошуються студенти спеціальності 014.13 Середня освіта. “Музичне мистецтво та художня культура” державної та комерційної форми навчання. Договір про співпрацю між ЦДПУ ім. В. Винниченка і Поморською академією в м. Слупськ (Польща) надає можливість студентам нашого університету паралельно навчатися у державному польському вищому навчальному закладі протягом трьох років і отримати диплом про освіту двох університетів.

Вартість проживання у гуртожитку Поморської академії для студентів університету по програмі подвійного диплому — безкоштовна. Вартість навчання 400 євро на рік.

З метою навчання за програмою обміну потрібно звернутися до відділу міжнародних зв'язків університету (каб. 215, 5-ти поверховий корпус) до начальника відділу міжнародних зв'язків Ляшук А.М. і заповнити анкету. Також при собі мати ксерокопію паспорта, ідентифікаційного коду, закордонного паспорта – сторінку з фотографією та особистими даними, ксерокопію студентського квитка, характеристику від куратора ECTS факультету із вказівкою про рівень академічної успішності студента та мотиваційний лист.

З питаннями щодо навчального процесу звертайтеся до декана мистецького факультету - Стратан-Артишкової Тетяни Борисівни.

Кінцевий термін подачі документів — 12 червня 2018 року.

Інформацію надано навчально-науковим відділом
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись