• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Міжнародна діяльність

Інформаційна зустріч із консультативним центром мережі EducationUSA в ЦДПУ

Цікавить вища освіта в США?

Які ж особливості американської вищої школи роблять її такою привабливою?

ЗАПРОШУЕМО НА ІНФОРМАЦІЙНУ ЗУСТРІЧ

із консультативним центром мережі EducationUSA у Києві

Education USA

14 травня о 14:20

аудиторія 611 7-ми поверхового корпусу

Понад 1 мільйон іноземних студентів обрали для навчання університети США. Сполучені Штати Америки є найбільш популярною в світі країною для здобуття вищої освіти. Представник Консультативного центру мережі EducationUSA у Києві надасть відповідь на Ваші запитання під час презентації щодо можливостей отримання вищої освіти у США на рівні магістратури та докторантури, а також розповість про стипендіальні програми уряду США. 

Презентація відбудеться 14 травня о 14:20 за адресою: Центральноукраїнський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка, м. Кропивницький, вул. Шевченка, 1, аудиторія 611 7-ми поверхового корпусу.

Консультативний центр мережі EducationUSA у Києві входить до мережі з понад 435 інформаційно-консультативних центрів для іноземних студентів у понад 180 країнах та надає точну, повну, об'єктивну і неупереджену інформацію про всі акредитовані американські вищі навчальні заклади та процес вступу до коледжів та університетів у США.

EducationUSA є офіційним джерелом інформації про вищу освіту в США. Центр спонсорується Державним департаментом США за підтримки Посольства США в Україні та адмініструється Американськими радами з міжнародної освіти: ACTR/ACCELS.

Інформацію надано навчально-науковим відділом
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись