• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Юридична клініка

Студентський захід на тему «Механізм захисту своїх прав»

Сьогодні, в умовах складного періоду історії країни, ми знаходимося в ситуації, коли студенти повинні бути добре озброєні знаннями про свої права та обов'язки. Саме тому 12 жовтня 2023 року, студенти-клініцисти юридичної клініки "Artium De Lex" факультету історії бізнес-освіти та права Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка y VINNYCHENKOS KOWO CENTER, провели захід на тему "Механізм захисту своїх прав."

Спікерами заходу виступили студентський директор Юридичної клініки Олександр Кодема та студентка 3 курсу спеціальності 081 Право Катерина Русіна.

На заході були розглянуті основні принципи захисту прав студентів, а також представлені практичні кейси та шляхи вирішення спірних питань. Особливу увагу було приділено темі самооборони та механізмам захисту своїх прав та інтересів у навчальному середовищі.

Захист прав і самозахист можуть бути важливими навичками для кожного. Ми закликаємо всіх студентів бути обізнаними зі своїми правами та обов'язками, й готовими захищати їх у разі порушення.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись