• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Конкурс «Учитель року – 2024»: утіха посеред війни

Конкурс «Учитель року – 2024»: утіха посеред війни

22-24 січня у Кропивницькому проходить фінальний етап І туру конкурсу «Учитель року-2024». Член журі конкурсу в номінації «Українська мова і література» доктор філологічних наук, професор кафедри української філології та журналістики ЦДУ ім. В. Винниченка Сергій Павлович Михида, гарант ОНП Філологія (українська мова та література), захоплено відгукується про відвідані уроки конкурсанток:

"Утіха посеред війни…

Участь у журі конкурсу «Учитель року» в номінації «Українська мова і література» – завжди велика відповідальність і неймовірне задоволення. Поринаєш в атмосферу інновацій і традицій, без яких важко уявити освітній процес, водночас: новітні технології поєднуються із віковічною любов’ю учителя до своїх вихованців, гаджети – із зошитом і підручником, візуалізація – із смачно вимовленим словом. А ще розумієш, що набуте в нашому університеті, блискуча філологічна підготовка, помножена на досвід та самовдосконалення його випускниць, це частинка і твоєї та колег викладацької енергії, що, звичайно, надихає.

Тож перший етап конкурсу, який проходить нині, у перервах між тривогами, спричиненими дикунським прагненням росії зупинити цивілізаційний поступ України, визначить кращу з кращих вчительок нашого краю, котра представить його степовобезмежне креатив’я на всеукраїнському етапі. А їхні неймовірні, ерудовані, творчі, натхненні учні й учениці – своїх наставниць на життєвій дорозі, чудовим етапом на якій може стати факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка, щоб нескінченність любові до рідного слова завжди визначала майбутнє України.

Респект фіналісткам: Альоні Коцупері, Тетяні Мусянович, Віті Смоленській! Ви – дивовижні!"

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись