• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Угода про співробітництво з Mugla Sıtkı Kocman University (Туреччина)

За ініціативи кафедри лінгводидактики та іноземних мов Кіровоградський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка уклав Угоду про співробітництво з Mugla Sıtkı Kocman University, Туреччина.

Основними напрямами культурного, освітнього та наукового співробітництва є обмін викладачами, докторантами, аспірантами, студентами з метою вивчення наукового досвіду, навчання та стажування в рамках міжнародних програм; академічний обмін викладачами для читання лекцій, проведення занять і для короткострокових візитів; участь викладачів, докторантів, аспірантів, студентів у конференціях, симпозіумах та семінарах; обмін інформацією, навчальними матеріалами та публікаціями у сферах взаємного інтересу.

У рамках академічного обміну доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри лінгводидактики та іноземних мов Шандрук С.І. відвідала школу іноземних мов Університету Мугла, м. Мугла, Туреччина.

У культурному центрі Ататюрка професор Шандрук С.І. зробила презентацію на тему «Higher Education Reform in Ukraine».

Мугла Sıtkı Koçman університет був створений в 1992 році як державний університет та налічував чотири факультети: факультет мистецтв і гуманітарних наук, факультет економіки та менеджменту, факультет технічної освіти та факультет рибальства. Зараз університет налічує 18 факультетів, 4 випускових школи, 13 професійно-технічних шкіл і 35 науково-дослідницьких центри. До складу Мугла Sıtkı Koçman університету входить кампус на два мільйони квадратних метрів та невеликі університетські школи, які розташовані по всій провінції. В даний час в університеті навчається більше 41000 студентів і працює понад 1300 викладачів.

Мальовничі місця м. Мугла та місць, які розташовані поблизу, викликають подив і захоплення!

Презентація

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись