• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Викладачі та студенти факультету української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій долучилися до допомоги переселенцям  в Новоукраїнській громаді

Викладачі та студенти факультету української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій долучилися до допомоги переселенцям в Новоукраїнській громаді

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій продовжує започаткований нашими студентами волонтерський рух. Від самого початку війни наші викладачі та студенти збирають кошти на потреби армії та постраждалих внаслідок російської агресії. Нещодавно до нас звернулись наші випускники з проханням допомогти переселенцям із Донецької та Луганської областей, яких гостинно прийняла Новоукраїнщина.

Одяг, взуття, речі першої необхідності, дитячі книги та іграшки — все це зібрали студенти та викладачі нашого факультету, а ще наші друзі допомогли нам зі збором ліків, предметів гігієни, дитячого харчування та транспортуванням зібраної допомоги.

Наші нові друзі, серед яких виявились і наші колеги, показали нам свої ігрові кімнати, їдальню, кімнати для занять. Дитячі посмішки та слова вдячності — найкраща винагорода за допомогу.

Ми всі віримо в нашу перемогу, і здолаємо будь-які перешкоди на шляху до неї. Наш факультет за підтримки ректорату продовжує робити добрі справи, адже всі ми разом — надпотужна сила!

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись