• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

ЗВІТ про роботу студентської ради факультету іноземних мов Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка

Під час роботи студентської ради 2018-2019 н. р. на факультеті іноземних мов відбулась низка розважальних, благодійних та інтелектуальних заходів.

Наш рік розпочався з традиційного святково концерту «Вернісаж талантів», де кожен мав змогу ближче познайомитись з першокурсниками, а вони в свою чергу – достойно та креативно представити себе та зайняти почесне місце серед студентів факультету іноземних мов.

 

В жовтні ми привітали наших шановних викладачів зі святом працівника освіти, а також відсвяткували День студента. Окрім того, наш актив студентської ради, за доброю традицією, допомагав на Дні відкритих дверей, де кожен майбутній абітурієнт міг знайти відповіді на усі свої питання. Місяць жовтень завершився типовим святом для нашого факультету – Halloween – креативні костюми, солодощі та конкурси чекали кожного.

Ще не встигнувши провести осінь, студенти зустріли зимову сесію колядками та щедрівками. А вже після канікул з радістю святкували Валентинів день.

Свято жіночності та краси, 8 Березня, зустріло чарівних викладачів та студенток теплими словами та цікавими історіями про неймовірних та вражаючих жінок з усього світу, які є натхненням та взірцем для кожного. Це свято супроводжувалось участю в університетському конкурсі «Супер-студентка», де наші дівчата представили факультет на гідному рівні. 

Квітень зустрів посмішками, адже першого квітня факультет святкував День сміху  під час якого був проведений конкурс в нашому інстаграмі та розвішані плакати зі смішними мемами.

Також на 6-7 поверхах були поставлені баки для сміття, та була встановлена домовленість з профкомом з приводу встановлення колонок.

На початку травня актив студентської ради разом зі студентами зібрали пожертвування та відправились до собачого притулку, де допомогли з прибиранням та надали зібрані кошти

9 травня студенти ін. мов, а та викладацький склад вшанували пам'ять загиблих квітами та словами вдячності.

В середині місяця актив студентської ради разом з викладачами та деканом факультету провели виховні бесіди зі студентами з академічною заборгованістю з ціллю підтримки та підвищення успішності навчання факультету.

Після святкування Дня вишиванки, коли студенти урочисто майоріли в надзвичайних українських традиційних костюмах, студентська рада провела навчальних рік гучним та незабутнім святкуванням свята останнього дзвоника, де кожен студент 4-6 курсів мав змогу сказати слова, а також згадати та попрощатися з найкращими моментами, що вони пережили на факультеті.

Рік 2018-2019 був традиційно насиченим та по-своєму неповторним.

Голова студентської ради    

факультету іноземних мов                                             Iваненко П.В.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись