• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Інформує студентська профспілка

Профспілка студентів Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім. В.Винниченка пропонувала студентам у цьому році багато варіантів активного відпочинку та розваг. Першим з них став квест на командоутворення «Студмісто», в якому команда факультету іноземних мов прийняла участь та, на жаль, зупинилася за крок до перемоги і призів. Одночасно з квестом на базі відпочинку ЦДПУ проходили змагання з волейболу, де також гідно себе показали наші спортсмени!


Для тих студентів, які надають перевагу моді та сцені профспілка студентів проводила такі конкурси як: «Містер Університету», в якому студент 2 курсу Антон Колос посів почесне 2 місце, з чим його і вітаємо. Та незабаром буде проходити конкурс «Суперстудентка», в якому братиме участь студентка 2 курсу Анна Лугова, тому приходьте та підтримайте своїх!!!
Для студентів, кому подобаються гори, сніг та лижі, студпрофком пропонував взимку поїздку в Карпати, а саме в Яремче зі щоденним транспортом до Буковелю. Студентам нашого Університету була зроблена знижка. Студенти, які зважились на цю подорож, жодного разу про це не пошкудували та неймовірно провели час!
Хочу також про анонсувати, що 11 травня 2018 року відбудеться знову квест «Студмісто» на базі відпочинку ЦДПУ, тому чекайте на більш детальну інформацію та приймайте участь – буде круто!!!

Профорг факультету іноземних мов
Троцький Андрій

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись