• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Звіт про роботу студентської ради факультету іноземних мов у 2017-2018 н. р.

У вересні 2017-го року відбулися вибори нової голови студентської ради факультету. Більшістю голосів на посаду було обрано студентку 3-го курсу Геву Богдану.
Наш рік розпочався із традиційної посвяти першокурсників у студенти – “Студмісто 2017”. Кожного року вона проходить все цікавіше і цей рік не виняток! Наша дівоча команда “Фурії” отримали море вражень задоволення і безліч нових знайомств.


Продовженням став не менш традиційний святковий концерт “Вернісаж талантів”. Студенти всіх курсів, викладачі факультету та гості свята, прийшли насолодитися талантами юних студентів. Першокурсники неабияк здивували всіх присутніх своїми номерами і довели, що вони готові долати труднощі і плідно працювати у стінах університету.
Наступним кроком стало закриття велосезону у рідному місті. У рамках свята, окрім обласних змагань з велокросу, була проведена низка веселих конкурсів, серед яких був конкурс на найсмачнішу польову кашу, в якому взяли участь студенти факультету іноземних мов, за що і були нагороджені подарунками.
Місяць жовтень завершився типовим святом для нашого факультету – Halloween – креативні костюми, солодощі та конкурси чекали на кожного.
Листопад теж не дав нам засумувати, адже на День студента наша молодь досить активно брала участь у вікторині і отримувала свої призи.
Грудень запам’ятався нам не лише зимовою сесією, а й двома неймовірними конкурсами: “Міс факультету”, під час якого учасниці показали себе якнайкраще, та “Суперстудент університету 2017” - довгоочікуванний для усіх дівчат конкурс краси, мужності, шарму, харизми та артистизму.
Другий семестр розпочався весело, адже 14-го лютого всі святкували День Святого Валентина. Була створена фотозона і проведені два конкурси: вікторина для всіх бажаючих із солодкими призами і фото-конкурс для наших закоханих. Випадковим чином ми обрали пару, яка і отримала головний подарунок – квитки на будь-який фільм у кінотеатр.
Березень і квітень були не менш яскравими. Спочатку студенти факультету іноземних мов із задоволенням взяли участь у конкурсі “ Що? Де? Коли?” та з гордістю пройшли усі етапи. Команда «Надійка» отримала багато задоволення і хоча не зайняли призового місця, на їх обличчях сяяли посмішки.
Наступним кроком став конкурс веселих та кмітливих. Під час підготовки та й протягом усіх виступів команда нашого факультету отримала море позитивних вражень і заслужену бронзу.
Одним із найочікуваніших заходів став конкурс “Містер інмов 2018”. Вже під час перших репетицій стало зрозуміло, що буде гаряче. Так і сталося. Протягом конкурсу галас від дівочих аплодисментів не вщухав ані на хвилину. Всі учасники отримали заохочувальні нагороди, а призери – грошові подарунки.
Наступним, не менш цікавим, став конкурс краси “Cуперстудентка університету 2018”. Учасниці презентували себе у різноманітних концертних виходах, але родзинкою, звісно, став вихід у вечірніх сукнях. Представниця нашого факультету виявилася найчарівнішою і оцінки журі це підтвердили!
У травні місяці наші випускники провели концерт присвячений святу останнього дзвоника і таким чином поставили крапку в своєму студентському житті і цьому навчальному році. По завершенню усіх виступів випускники подякували викладачам за всі ті знання, які вони вкладали в голови своїх студентів, і сформували на сцені серце зі свічками у руках, яке символізувало те, що частинка серця кожного студента завжди залишається у стінах рідного університету.
2017-2018-й навчальний рік був по-своєму неповторний. Було не лише хороше… Проте нехай все погане піде у минуле, а в нашій пам’яті залишаться лише позитивні спогади, які у нас з’явилися за цей рік!

Голова студентської ради факультету іноземних мов Богдана Гева
Заступник декана з навчально-виховної роботи доц. Н.В. Іваненко

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись