На факультеті української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій завершився тиждень факультету

На факультеті української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій завершився тиждень факультету

П’ятниця, 19 квітня, видалася дуже насиченою на факультеті української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій. На завершення Тижня факультету студенти організували День самоврядування – керували факультетом, збирали нараду у деканаті, проводили пари, знайомили з факультетом наших гостей – ліцеїстів з КЗ «Ліцей «Науковий» Кропивницької міської рали та КЗ «ліцей «Муніципальний колегіум».

З нагоди Дня самоврядування студентки 3 курсу спеціальності «014 Середня освіта, Мова і література (англійська), Мова і література (німецька)» провели захід «Пізнаємо світ з іноземними мовами і літературою».

Старшокласники мали змогу відвідати вікторину з іноземних мов та зарубіжної літератури, семінари з практикумів англійської та німецької мови, пари з усного перекладу та зарубіжної літератури, під час яких яких школярі могли випробувати свої знання зі шкільної програми та отримати маленькі призи.

А ще у цей день відбулося нагородження переможців наукового конкурсу для студентів – Катерини Потапчук та Оксани Олексієнко.

Дякуємо нашим талановитим студентам - ведучим Анні Христук, Дар’ї Погорілій, Валерії Ніколаєнко, Дар’ї Літвінчук, Оксані Коркіш та Катерині Розиграй, Володимиру Катречку – за технічний супровід, а також доценту кафедри германських мов, зарубіжної літератури та методик їхнього навчання Людмилі Олександрівні Лисенко - за загальне координування заходу.
І нашим Збройним Силам та ППО – за можливість вчити і навчатися.