• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

У Кропивницькому відбудеться зустріч із письменником Віталієм Запекою

Віталій Запека – автор дитячої й дорослої літератури, доброволець, учасник російсько-української війни з позивним «Спілберг». Автор пронизливих творів про російсько-українську війну, який увійшов в українську військову прозу з романом «Цуцик», де всі жахи війни постають очима малого собаки. Лауреат Міжнародної літературної премії «Воїн світла».

До школи – за досвідом

3 травня 2024 року в рамках пропедевтичної практики та співпраці зі стейкголдерами студенти 3 курсу спеціальності «Англійська мова та зарубіжна література» заочної форми навчання у супроводі гаранта освітньої програми доцента кафедри германських мов, зарубіжної літератури та методик їхнього навчання Ольги Долгушевої мали змогу поспостерігати уроки у Приватній двомовній школі «Академія», яку очолює директор Ольга Мануйлова.

Зустріч Тарнавської Марини Миколаївни з Барановою Оленою Анатоліївною

У п’ятницю, 3 травня 2024 року, на факультеті української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій відбулася зустріч студентів другого та третього курсів і гаранта освітньо-професійної програми «Філологія (Прикладна лінгвістика (англійська мова) і Германські мови та літератури (переклад англійська мова включно))» Тарнавської Марини Миколаївни зі стейкхолдером Барановою Оленою Анатоліївною.

Лекція присвячена роману "Die Ukrainerin" ("Українка") Йозефа Вінклера

29 квітня 2024 року в Австрійській фаховій бібліотеці імені Бернгарда Штільфріда студентки 4го курсу Шкіндер Ксенія та Полтавець Дар'я прочитали лекцію присвячену роману "Die Ukrainerin" ("Українка") Йозефа Вінклера.

Лекція на тему «Das moderne Porträt der österreichischen Literatur» («Сучасний портрет австрійської літератури»)

24 квітня 2024 року в Австрійській фаховій бібліотеці імені Бернгарда Штільфріда було проведено лекцію на тему «Das moderne Porträt der österreichischen Literatur» («Сучасний портрет австрійської літератури»).

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись