• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Конкурси і вакансії

Оголошення конкурсного відбору на заміщення вакантних посад

Згідно із Законом України «Про вищу освіту» та Порядком проведення конкурсного відбору для заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників, призначення деканів факультетів та укладання з ними контрактів (трудових договорів) у Центральноукраїнському державному університеті імені Володимира Винниченка оголосити конкурсний відбір на заміщення вакантних посад із навантаженням згідно штатного розпису:

Кафедра історії України та всесвітньої  історії:
- старшого викладача – 1
- доцента – 4

Кафедра права та правоохоронної діяльності:
- доцента – 4
- професора – 3

Кафедра філософії, політології та психології:
- доцента – 3
- професора – 1

Кафедра природничих наук і методик їхнього навчання:
- доцента – 5
- професора – 1

Кафедра математики та методики її навчання:
- доцента – 5

Кафедра технологічної та професійної освіти:
- старшого викладача – 1
- доцента – 1

Кафедра інформатики та інформаційних технологій:
- доцента – 2

Кафедра психології та соціальної роботи:
- старшого викладача – 2
- доцента – 2
- професора – 1

Кафедра педагогіки та спеціальної освіти:
- старшого викладача – 1
- доцента – 1

Кафедра дошкільної та початкової освіти:
- доцента – 4
- професора – 1

Кафедра мистецької освіти:
- викладача – 1
- доцента – 3

Кафедра перекладу, прикладної та загальної лінгвістики:
- старшого викладача – 2
- доцента – 3

Кафедра германських мов, зарубіжної літератури та методик їхнього навчання:
- завідувача кафедри (доцента) – 1

Кафедра фізичного виховання і рекреаційно-оздоровчої роботи:
- доцента – 2

Кафедра теорії та методики олімпійського і професійного спорту:
- завідувача кафедри (доцента) – 1
- доцента – 1
- викладача – 1

Кафедра теорії і методики фізичного виховання:
- завідувача кафедри (доцента) – 1
- доцента – 3

Відповідно до частини дев’ятої статті 55 Закону України «Про вищу освіту» посади науково-педагогічних працівників можуть займати особи, які мають науковий ступінь або вчене звання, а також особи, які мають ступінь магістра /освітньо-кваліфікаційний рівень спеціаліста.

Претендент на посаду завідувача кафедри повинен мати науковий ступінь та/або вчене (почесне) звання відповідно до профілю кафедри, стаж науково-педагогічної роботи не менше 5 років, відповідати кадровим вимогам Ліцензійних умов провадження освітньої діяльності (Постанова Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 р. № 365 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 30 грудня 2015 р. № 1187»). Завідувач кафедри не може перебувати на посаді більше, як два строки.

Претендент на посаду професора повинен мати науковий ступінь та вчене звання доцента / почесне звання відповідно до профілю кафедри, стаж науково-педагогічної / наукової / практичної роботи не менше 10 років, відповідати кадровим вимогам Ліцензійних умов провадження освітньої діяльності (Постанова Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 р. № 365 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 30 грудня 2015 р.  № 1187»), опублікувати наукові та навчально-методичні праці.

Претендент на посаду доцента повинен мати науковий ступінь / почесне звання відповідно до профілю кафедри, стаж науково-педагогічної / практичної роботи не менше 5 років, відповідати кадровим вимогам Ліцензійних умов провадження освітньої діяльності (Постанова Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 р. № 365 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 30 грудня 2015 р. № 1187»), опублікувати наукові та навчально-методичні праці.

Претендент на посаду старшого викладача повинен мати науковий ступінь / досвід практичної роботи відповідно до профілю кафедри, стаж науково-педагогічної / практичної роботи відповідно до профілю кафедри не менше 2 років, відповідати кадровим вимогам Ліцензійних умов провадження освітньої діяльності (Постанова Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 р. № 365 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 30 грудня 2015 р. № 1187»), опублікувати наукові та навчально-методичні праці.

Претендент на посаду викладача повинен мати вищу освіту відповідно до профілю кафедри та відповідати кадровим вимогам Ліцензійних умов провадження освітньої діяльності (Постанова Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 р. № 365 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 30 грудня 2015 р. № 1187»).

Для участі в конкурсі претендент, який не працював у ЦДУ ім. В. Винниченка, подає у відділ кадрів університету такі документи: заяву про участь у конкурсі, написану власноруч; особовий листок з обліку кадрів; засвідчені згідно з вимогами законодавства України копії дипломів про вищу освіту, наукові ступені, вчені звання; список наукових та навчально-методичних праць; документи, які підтверджують підвищення кваліфікації протягом останніх п’яти років (за їх наявності); документи, які підтверджують стаж практичної роботи відповідно до профілю кафедри (за їх наявності).

Претендент на посаду науково-педагогічного працівника, який працював у ЦДУ ім. В. Винниченка, подає у відділ кадрів такі документи: заяву про участь у конкурсі, написану власноруч; список наукових та навчально-методичних праць; звіт про роботу за попередній період за встановленою в університеті формою, із обов'язковим інформуванням щодо показників професійної активності  відповідно до кадрових вимог Ліцензійних умов провадження освітньої діяльності.

Претенденти на посади науково-педагогічних працівників можуть ознайомитися із Порядком проведення конкурсного відбору для заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників, призначення деканів факультетів та укладання з ними контрактів (трудових договорів) у Центральноукраїнському державному університеті імені Володимира Винниченка на офіційному вебсайті та у відділі кадрів університету, а з посадовими інструкціями науково-педагогічного працівника – у відділі кадрів.

Термін подання заяв та документів для обрання за конкурсом становить один місяць з моменту публікації оголошення про конкурсний відбір. Уважати першим днем оголошеного конкурсного відбору наступний після дати публікації оголошення день.

Документи претендентів на посади науково-педагогічних працівників упродовж 2 робочих днів після закінчення терміну подання заяв та документів розглядає конкурсна комісія. Після ознайомлення з поданими документами конкурсна комісія відкритим голосуванням установлює відповідність особи, яка подала документи, вимогам оголошеного конкурсного відбору.

Упродовж 5 робочих днів після закінчення терміну подання заяв та документів ректор університету видає наказ про допуск до участі в конкурсному відборі.

Термін проведення конкурсного відбору на заміщення посад науково-педагогічних працівників складає 1 місяць (без урахування канікулярного періоду) після завершення прийняття заяв претендентів.

Адреса подання документів: відділ кадрів ЦДУ ім. В. Винниченка (каб. 202 корпусу № 5), вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький, 25006, тел.: (0522) 32-08-89, факс: (0522) 24-85-44.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись