• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Конкурси і вакансії

Оголошення конкурсного відбору на заміщення вакантних посад

Згідно із Законом України «Про вищу освіту» та Порядком проведення конкурсного відбору для заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників, призначення деканів факультетів та укладання з ними контрактів (трудових договорів) у Центральноукраїнському державному університеті імені Володимира Винниченка оголосити конкурсний відбір на заміщення вакантних посад із навантаженням згідно штатного розпису:

Кафедра германських мов, зарубіжної літератури та методики їхнього навчання

- доцента – 2

Кафедра української філології та журналістики

- доцента – 2

Відповідно до частини дев’ятої статті 55 Закону України «Про вищу освіту» посади науково-педагогічних працівників можуть займати особи, які мають науковий ступінь або вчене звання, а також особи, які мають ступінь магістра /освітньо-кваліфікаційний рівень спеціаліста.

Претендент на посаду доцента повинен мати науковий ступінь / почесне звання відповідно до профілю кафедри, стаж науково-педагогічної / практичної роботи не менше 5 років, відповідати кадровим вимогам Ліцензійних умов провадження освітньої діяльності (Постанова Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 р. № 365 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 30 грудня 2015 р. № 1187»), опублікувати наукові та навчально-методичні праці.

Для участі в конкурсі претендент, який не працював у ЦДУ ім. В. Винниченка, подає у відділ кадрів університету такі документи: заяву про участь у конкурсі, написану власноруч; особовий листок з обліку кадрів; засвідчені згідно з вимогами законодавства України копії дипломів про вищу освіту, наукові ступені, вчені звання; список наукових та навчально-методичних праць; документи, які підтверджують підвищення кваліфікації протягом останніх п’яти років (за їх наявності); документи, які підтверджують стаж практичної роботи відповідно до профілю кафедри (за їх наявності).

Претендент на посаду науково-педагогічного працівника, який працював у ЦДУ ім. В. Винниченка, подає у відділ кадрів такі документи: заяву про участь у конкурсі, написану власноруч; список наукових та навчально-методичних праць; звіт про роботу за попередній період за встановленою в університеті формою, із обов'язковим інформуванням щодо показників професійної активності  відповідно до кадрових вимог Ліцензійних умов провадження освітньої діяльності.

Претенденти на посади науково-педагогічних працівників можуть ознайомитися із Порядком проведення конкурсного відбору для заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників, призначення деканів факультетів та укладання з ними контрактів (трудових договорів) у Центральноукраїнському державному університеті імені Володимира Винниченка на офіційному вебсайті та у відділі кадрів університету, а з посадовими інструкціями науково-педагогічного працівника – у відділі кадрів.

Термін подання заяв та документів для обрання за конкурсом становить один місяць з моменту публікації оголошення про конкурсний відбір. Уважати першим днем оголошеного конкурсного відбору наступний після дати публікації оголошення день.

Документи претендентів на посади науково-педагогічних працівників упродовж 2 робочих днів після закінчення терміну подання заяв та документів розглядає конкурсна комісія. Після ознайомлення з поданими документами конкурсна комісія відкритим голосуванням установлює відповідність особи, яка подала документи, вимогам оголошеного конкурсного відбору.

Упродовж 5 робочих днів після закінчення терміну подання заяв та документів ректор університету видає наказ про допуск до участі в конкурсному відборі.

Термін проведення конкурсного відбору на заміщення посад науково-педагогічних працівників складає 1 місяць (без урахування канікулярного періоду) після завершення прийняття заяв претендентів.

Адреса подання документів: відділ кадрів ЦДУ ім. В. Винниченка (каб. 202 корпусу № 5), вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький, 25006, тел.: (0522) 32-08-89, факс: (0522) 24-85-44.

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись