• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Навчально-науковий відділ

Відгуки

 

Просимо залишити відгук про навчання за програмами підвищення кваліфікації в нашому університеті

Коментарі   

# Наталья 27.11.2023, 11:24
Дуже цікавий та змістовний курс. Зручний розклад проведення курсу. Дякую організатору та викладачам.
# Чепіжак В.А. 24.11.2023, 22:36
Хочу висловити свою подяку викладачам курсів за той високий рівень знань, яким вони з нами поділилися, за високий професіоналізм та доступну подачу цінної для нас інформації. А ще, що дуже важливо за їхню чуйність, за доброзичливе ставлення та позитивний настрій... Нас навчали висококваліфіко вані фахівці, які горять своєю роботою, і постаралися підготувати для нас якнайкзмістовні ші лекції, на яких не було ні важко, ні нудно, ні незрозуміло. А вся інформація була сучасною, актуальною та корисною. Відчуваємо на практиці велику працю, вкладену в організацію курсу.
Окреме дякую хочеться сказати Аркушиной Ганні Федорівні за створення такої насиченої методики викладання найсучасніших та найцікавіших методів викладання. Адже це не тільки потрібно мати колосальне фахові знання та досвід, а ще й правильно та системно вкласти їх у наші голови. Вона дала нам міцну основу, на якій ми можемо легко будувати подальші знання з тих довірених джерел, якими люб'язно поділилися з нами.Вона дала нам міцну основу, завдяки якій ми можемо легко використати знання з тих сучасних джерел, якими вона люб'язно поділилася з нами.Дуже припало до душі її добре, дуже мудре ставлення до нас і вирішення всіх проблем, які у нас траплялися з величезним розумінням і тактом.Щиро дякую всім, хто організував і втілив у життя наш курс і колег-учителів, з якими випало хоч і не довго , але змістовно спілкуватися.Ви словлюю свою вдячність за у плідну за нашу спільну працю і бажаю здоров'я, добра і миру , подальшого процвітання та професійних перемог!
# Баланівська Людмила 24.11.2023, 19:41
Хочеться подякувати дирекції Центральноукраї нського університету імені Володимира Винниченка за організацію якісної підготовки та проведення курсів, викладачам - за змістовні й цікаві лекції та практичні заняття, за професіоналізм. Окрема подяка за презентації, це суттєва допомога для нас, учителів-практи ків. Дуже сподобався зворотній зв'язок, де ми всімогли поділитися своїми думками та отримати професійні наукові консультації. Все було оперативно та відповідально. Буду радити своїм колегам проходити підвищення кваліфікації саме у вашому закладі. Так тримати!
# Вікторія 24.11.2023, 19:12
Дякую за змістовний матеріал, за доброзичлеве ставлення педагогів та керівників.Насн аги і успіхів у подальшій роботі.Миру нам всім!
# Маргарита Петрівна 24.11.2023, 18:10
Дуже вдячна організаторам і викладачам за організацію курсів, цікавий матеріал. Практичні, корисні поради. Бажаю мирного неба, успіхів та творчого натхнення. Вдячна за можливість спілкування з фахівцями найвищого рівня. Щиро дякую, що ділитеся досвідом! Бажаю Вам успіхів і продуктивних ідей!
Побажання залучати більше слухачів, миру і Перемоги. Дякую!
# Марина 24.11.2023, 16:37
Дякую за актуальність курсу. В данний час це дуже актуально вміти методично правильно працювати з особливими дітьми.
# Ірина 24.11.2023, 16:07
Дякую за проведення курсів підвищення кваліфікації. Змістовний та цікавий матеріал, а головне актуальний нашому часу. Також цікаве викладення викладачами. Багато нового почерпнула з викладених презентацій. Дякую.
# Вікторія 24.11.2023, 16:06
Дякую за проведення курсів підвищення кваліфікації за спеціальністю спеціальна освіта. Змістовний та цікавий матеріал, а головне актуальний нашому часу. Також цікаве викладення викладачами. Багато нового почерпнула з викладених презентацій. Дякую.
# Kіріченко Марина Вол 24.11.2023, 14:24
Приємний лекторат, доступний матеріал, цвкавий матеріал, чудові презентації. Мінус в тому що немає зв'язку з дошкільною осв
# Наталія 08.11.2023, 18:54
Щиро дякую за навчання, за досвід, співпрацю і приділений час. Лекції були змістовними і цікавими.Єдина порада:багато лекторів не використовували ніяких видів візуальзації(ні відео,ні презентації, ні інтерактивних вправ для фітбеку.
# Вікторія Теличенко 08.11.2023, 18:25
Дякую викладачам за організацію ТА проведення курсу підвищення кваліфікації педагогічних працівників за програмою: «Організація безпечного освітнього процесу дітей з ООП», який проходив у Центральноукраї нському державному університеті імені Володимира Винниченка. Цікаво було послухати фахівців, отримати практичні настанови.Так тримати і продовжувати проводити курси з даної теми. Це питання актуальне для сьогодення.
# Олена 08.11.2023, 17:55
Цікава тема. Дякую за організацію. Жаль, що заважали тривоги.
# Бурлака Ірина 08.11.2023, 17:52
Дякую за змістовне навчання!
# Марина Барвінок 27.10.2023, 23:40
Дуже дякую викладачам і організаторам за актуальний і важливий для мене курс підвищення кваліфікації педагогічних працівників за програмою: «Сучасні технології навчання англійської мови в старшій/основні й школі», який проходив у Центральноукраї нському державному університеті імені Володимира Винниченка.
Змістовне навчання, пізнавальна атмосфера і набуття нових навичок під час навчання за програмою: "Сучасні технології навчання англійської мови в старшій/основні й школі" надихають на нові ідеї під час роботи. Дуже актуально, корисно і доступно!
Щиро дякую за наповнення враженнями та інтелектуальну насолоду, отриману від цих занять й спілкування з викладачами та колегами. Дуже вдячна модераторам за гарну організацію та проведення навчання, спікерам – за актуальні та змістовні лекції!
Вдячна за можливість спілкування з фахівцями найвищого рівня. Щиро дякую, що ділитеся досвідом! Бажаю Вам успіхів і продуктивних ідей!
Побажання залучати більше слухачів, миру і Перемоги.
Щиро дякую!
# Ніна Ляшенко 27.10.2023, 23:02
Хочу подякувати викладачам за пройдений курс підвищення кваліфікації "Сучасні технології навчання англійської мови в старшій/основні й школі". Було актуально, цікаво в дружній атмосфері і корисно!
# Ірина Єзан 27.10.2023, 19:00
Щиро дякую за нові знання з програми "Теоретико-прак тичні аспекти викладання української мови і літератури".Цік аво,актуально,п ізнавально.Хочу подякувати викладачам за цікаві та змістовні лекції,практичн і завдання.
# Мигденко Юлія Микола 27.10.2023, 18:59
"Актуальні питання дошкільної освіти" - цікавий курс, який пройшов на одному диханні! Дякую викладачам, які серйозно готувалися до кожного виступу та дали змогу нам, педагогам, отримати нові знання!!!
# Лілія 27.10.2023, 18:55
Задоаолена курсами. Курси змістовні, цікпві. Дякую.
# Соломаха Зоя Миколаї 27.10.2023, 18:38
Дякую за проведення курсів підвищення кваліфікації. Змістовний та цікавий матеріал, а головне актуальний нашому часу. Також цікаве викладення викладачами. Багато нового почерпнула з викладених презентацій. Дякую.
# Мигденко Юлія Микола 27.10.2023, 18:37
Добрий день! Вдячна педагогам за надану можливість підвищити свій рівень знань та піднятися ще на одну сходинку у вирішенні питань роботи з дошкільниками. Лекція були цікавими. Сподобалося спілкування зі спікерами. Бажаю успіхів усім та мирного неба над головою!
# Олена 27.10.2023, 18:35
Навчання за програмами підвищення кваліфікації було для мене надзвичайно корисним і навіть захоплюючим досвідом. Під час навчання я отримав величезну кількість знань і вмінь, які застосував у своїй професійній діяльності. Програми були ретельно розроблені інструкторами, які добре розуміють потреби педагогів .

Один з основних плюсів навчання полягає в тому, що воно було практично орієнтоване. Я не тільки вивчав теоретичний матеріал, а й мав можливість відразу застосовувати його на практиці. Це допомогло мені зрозуміти матеріал краще і здобути практичні навички, які були вельми корисні в моїй роботі.

Також хочу відзначити професіоналізм викладачів. Вони були завжди готові допомогти і пояснити будь-які складнощі, з якими я зіткнувся під час навчання. Їхнє ентузіазм і відданість своїй справі допомогли мені зростати як професіоналу.

Узагальнюючи, навчання за програмами підвищення кваліфікації було відмінним досвідом для мене. Я отримав не лише нові знання, а й впевненість у своїх здібностях та навичках. Я вдячна організаторам за можливість взяти участь у цих програмах і рекомендую їх всім, хто прагне покращити свої навички і знання в своїй галузі.
# Віра 27.10.2023, 18:33
Дякую організаторам та викладачам зацікавив,пізна вальний,доступн ий теоретичний та практичний матеріал.Всім мирного неба.
# Ірина 27.10.2023, 18:30
Вдячна всім викладачам, було цікаво та пізнавально. Дякую
# Юлія Єфімова 27.10.2023, 18:14
Мала змогу прослухати курс: "Сучасні технології навчання англійської мови в старшій/основні й школі 014.02 Середня освіта (Мова і література (англійська))". Все пройшло на найвищому рівні. Матеріал актуальний та необхідний нам, вчителям. Викладачі - професіонали своєї справи, кожному із слухачів пояснювали кожне питання, яке виникало впродовж навчання. За 5 днів я збагатилася корисною інформацією та ресурсами, які я точно щастосую при викладанні англійської мови в школі. Щира вдячність!
# Олена Шевченко 27.10.2023, 17:58
Дуже вдячна організаторам і викладачам за організацію курсів, цікавий матеріал. Практичні, корисні поради. Бажаю мирного неба, успіхів та творчого натхнення
# Людмила 21.10.2023, 23:21
Добрий вечір. Пройшла курси підвищення кваліфікації. Викладачі дуже добре висвітлювали навчальний матеріал. Зробила для себе нотатки, які буду використовувати у роботі. Дякую.
# Марчук Людмила 20.10.2023, 21:20
Курси сподобались.Вел ичезна подяка всім викладачам за поданий матеріал.Він цікавий, актуальний.Дяку ю за доброзичливе ставлення викладачів, за теплу атмосферу спілкування.Баж аю успіхів і натхнення.Реком ендую курси іншим слухачам.
# Людмила Гаркуша 20.10.2023, 20:17
Доброго вечора! Дякую за нові знання, за приємні емоції, за доброзичливу атмосферу!!! Всі матеріали корисні і цікаві!!!
# Галина 20.10.2023, 18:31
Дякую за курси! Дуже сподобалось.
# Гришаніна Світлана 20.10.2023, 18:26
Пройшла курси з 16.10.2023-20.1 0.2023 зі спеціальності 014.04 Середня освіта (Математика). Дуже зручна форма проведення курсів (дистанційна), зручний час для вчителів (друга половина дня). Усі викладачі справжні майстри своєї справи. Програма курсів - актуальна, змістовна, сприяє підвищенню професійних здібностей вчителів математики. Один із викладачів курсів кандидат педагогічних наук, доцент Войналович Наталія Михайлівна - моя одногрупниця, подруга (закінчили фізико-математи чний факультет у 1995 році). Була дуже рада зустрічі, згадала студентські роки!!!)))
Дякую за можливість професійно зростати!!!
Миру та Перемоги Україні!!!
# Юхименко Наталія 20.10.2023, 17:28
Дякую за співпрацю та плідну роботу. Всім Миру та Перемоги!
# Долинко Наталія 20.10.2023, 17:26
Дякую за зручний час для зустрічі під час роботи курсової підготовки
# Долинко Наталія 20.10.2023, 17:25
Мирного неба Україні! Дякую за плідну співпрацю
# Грінченко Ігор Волод 20.10.2023, 16:21
Дякую за надану можливість пройти курси підвищення кваліфікації за темою "Середня освіта.Математи ка". Курс досить компактний,але отриманої інформації достатньо. Заняття проводилися в зручний час. Матеріал,отрима ний під час курсу,має допомогти в педагогічній діяльності. Всім організаторам,в икладачам і учасникам курсу бажаю здоровя,а нашій Україні - перемоги!
# Моргун Ірина Миколаї 20.10.2023, 15:59
Велика подяка за пізнавальний курс. Здоров'я, наснаги та всього найкращого усім викладачам! Миру і Перемоги!
# Алла 20.10.2023, 15:38
Дякую викладачам за гарну і повну подачу матеріалу! Все було добре і цікаво! Бажаю всім творчого натхнення та професійного розвитку! Мирного неба над Україною!
# Станіслав 15.10.2023, 23:56
Був на курсі "Сучасні підходи професійного вдосконалення тренерів (з обраного виду спорту)"

Сподобалось все - зміст програми, ставлення і професіоналізм викладачів, атмосфера спілкування.
Дякую! Рекомендую всім!
# Станіслав 15.10.2023, 23:52
Пройшов курс "Сучасні підходи професійного вдосконалення тренерів (з обраного виду спорту),
Сподобалось все - зміст, викладачі, рівень вимог і ставлення до слухачів.
Дякую!
# Андрій 12.10.2023, 16:15
Щиро дякую усім, хто приймав участь в організації і проведенні курсів для тренерів "Сучасні підходи професійного вдосконалення теренів" , теми актуальні, матеріали викладені грамотно і стисло. Отримав позитивні емоції від навчання та спілкування.
# Захожий Євгеній 12.10.2023, 16:10
Доброго дня. Прослухав курси підвищення кваліфікації тренерів. Дякую викладачам за за професійний підхід проведення цікавих лекцій та практичних занять.
# Роман Прибора 28.09.2023, 21:28
Дякую за надану можливість проходити курси підвищення кваліфікації «Організація безпечного освітнього процесу дітей з особливими освітніми потребами в умовах інклюзивної освіти». Курс актуальний, ємкий (15 год), але компактний (3 дні). Заняття проводилися у зручний для мене час безвідривно від основного місця роботи. Матеріал враховує останні нововведення у питання організації освітнього процесу в умовах інклюзії. Викладачам щиро вдячний за надану інформацію і роз"яснення деяких "підступних моментів". Бажаю усім організаторам, викладачам і учасникам удачі! Україні - перемоги і миру!
# Найдьонова Галина 28.09.2023, 13:21
Доброго дня, шановні! Пройшла курси за програмою "Організація безпечного освітнього процесу дітей з особливими освітніми потребами в умовах інклюзивної освіти". Дякую організаторам та викладачам курсів за роботу на високому професійному рівні! Тематика - актуальна. Сучасність викладу, цікавий і корисний матеріал дозволили підвищити рівень компетентності з інклюзивної освіти.
Бажаю всім творчого і професійного зростання та успіху! А також скорішої перемоги і миру нашій Україні!
# Марина Задрієнко 27.09.2023, 21:52
Щиро дякую за нові знання та техніки.Тема"Пс ихологічна підтримка учасників освітнього процесу під час та після завершення воєнних дій" є дуже актуальною.Все дуже змістовно,струк туровано,чітко та зрозуміло.
# Мирослава Кукуріло 27.09.2023, 19:47
Добрий вечір! Пройшла курс "Психологічна підтримка учасників освітнього процесу під час та після завершення воєнних дій (дошкільний та молодший шкільний вік)". Хочу подякувати викладачам за цікаві та змістовні лекції і практичні заняття. Ви познайомили нас з багатьма психологічними техніками, вправами, необхідними як для кожного особисто, так і для підтримки учасників освітнього процесу. Рекомендую курс іншим слухачам. Щиро дякую!
# Світлана 27.09.2023, 19:42
Дякую викладачам курсу "Психологічна підтримка дітей дошкільного та молодшого шкільного віку..." Цікаво, корисно, актуально!!! Так тримати!
# Світлана 27.09.2023, 19:37
Дякую викладачам курсу "Психологічна підтримка дітей дошкільного та молодшого шкільного віку...". Дуже цікаво, пізнавально та актуально!!!
# Цуркан Світлана 27.09.2023, 18:23
Пройшла курси з психологічної підтримки учасників освітнього процесу під час та після завершення воєнних дій. Дякую викладачам за доступний теоретичний та практичний матеріал, який стане у нагоді колегам.
# Віталій Бирзул 27.09.2023, 18:20
Вітаю! Дякую за курси. Цікаво, інформативно, актуально.
# вікторія 27.09.2023, 17:43
Прослухавши курс "Психологічна підтримка дітей дошкільного та молодшого шкільного віку у воєнний та післявоєнний період"- дякую за організацію, змістовність знанять з такого актуального питання!. Отримані нові знання є актуальними для мене! Я дуже задоволена, що вибрала саме цю програму. Бажаю відділу підвищення кваліфікації Центральноукраї нський державний університет імені Володимира Винниченка - процвітання та нових ідей!
# Вікторія Яценко 27.09.2023, 17:19
Курси " Психологічна підтримка дітей дошкільного та молодшого шкільного віку". Цікава інформація, чітке подання матеріалу, дякую всім викладачам. Взяла на озброєння багато корисної інформації щодо роботи з дітьми.
# Ірина Бурлака 27.09.2023, 17:15
Завершую курс "Психологічна підтримка дітей дошкільного та молодшого шкільного віку у воєнний та післявоєнний період
педагогічні працівники всіх фахів"
Дякую за змістовність та практичність.
# Ганжела Людмила 31.08.2023, 21:15
Пройшла курси "Мовленнєво-ком унікативний аспект діяльності сучасного педагога". Цікаво, пізнавально, актуально! Українська мова - найкраща!
Дякую!
# Ганжела Людмила 30.08.2023, 18:53
Дуже задоволена курсами "Мовленнєво-ком унікативний аспект діяльності сучасного педагога" . Цікаво, актуально, пізнавально. Українська мова - найкраща!!! Дякую педагогічному колективу!
# Кирилюк Юлія Миколаї 30.08.2023, 18:24
Добрий день. Пройшла курси мовленнєво-кому нікативний аспект діяльності сучасного педагога. Дуже вдячна викладачам курсу. Отримала великий багаж знань, дізналася багато корисної інформації для себе, яку буду використовувати в професійній діяльності та повсякденному житті.
# Олен 30.08.2023, 18:23
Щиро дякую за курси. Цікавий і корисний матеріал, який буду використовувати в своїй професійній діяльності.
# Лариса Петрівна 30.08.2023, 18:22
Дуже задоволена мовними курсами, було цікаво, пізнавально та кактуально. Доброзичливе ставлення викладачів, тепла атмосфера спілкування,суч асний виклад інформації сприяли професійному зростанню.
# Вікторія Жадан 30.08.2023, 18:05
Курси з української мови "Мовленнєво-ком унікативний аспект діяльності сучасного педагога" були пізнавальні, сучасні, корисні. Величезна подяка викладачам!
# Пахалюк Альона Анато 25.12.2022, 14:32
Доброго дня, проходячи курси дізналися багато цікавої і корисної інформації.
Велике дякую всім у педагогічному колективу.
# Тетяна 24.12.2022, 15:48
Дякую керівнику та викладачам курсу підвищення кваліфікації за високий професіоналізм викладачів, актуальність тем, сучасність викладу, партнерське спілкування, тепла атмосфера справді сприяли моєму професійному зростанню.
# Тетяна 24.12.2022, 15:45
Козар Тетяна 28.10.2022, 18:33
Дякую керівнику та викладачам курсів за високий професіоналізм викладачів, актуальність тем, сучасність викладу, партнерське спілкування, тепла атмосфера справді сприяли моєму професійному зростанню.
# Людмила Яременко 11.12.2022, 20:47
Пройшла курси підвищення кваліфікації за програмою Середня освіта (Математика), що складалася з 4 змістових модулів:
1. Інноваційні технології навчання математики
2. Інтеграція у навчанні математики
3. Інформаційно-комунікаційні технології: можливості використання в освітньому процесі
4. Роль математичних задач у формуванні ключових математичних компетентностей
Насиченими й змістовними були заняття «Інновації в навчанні математики», «Гендерна політика в інклюзивній освіті», «Теоретичні засади підвищення ефективності навчання шляхом інтеграції знань».
Особливо цікаво було розв’язувати задачі з параметрами з подальшим моделюванням їх різноваріатност і за допомогою програми Advanced Grapher, а також змістовні задачі підвищеної складності для формування комбінаторно-йм овірнісного мислення. Це безперечно нові можливості роботи з математично обдарованими учнями. Дякую викладачам курсів Ботузовій Ю.В., Войналович Н.М., Завітренко Д.Ж., Нічишиній В.В. та Ріжняку Р.Я.
# Валіхновський Владис 04.11.2022, 08:54
Доброго дня, сподобались курси, дізнався багато нового!
Удосконалив старі знання!
# Олександр 30.10.2022, 19:40
Курси дуже сподобалися. Багато корисної та нової інформації, яка в наш час на вагу золота для школи. Особливо хочу відмітити роботи Сальник І.В., Чінчоя О.О., Волчанського О.В. та Сірика Е.П. Дуже вам дякую!
# Зозуля Таміла 28.10.2022, 19:10
Пройшла курси підвищення кваліфікації за програмою "Розвиток професійних компетентностей учителів початкової школи"цікаво, якісно, практично. Платформа дистанційного навчання поповнювалася регулярно.
# Козар Тетяна 28.10.2022, 18:33
Дякую керівнику та викладачам курсу підвищення кваліфікації вчителів початкових класів з теми "Розвиток професійних компетентностей учителів початкової школи"! Високий професіоналізм викладачів, актуальність тем, сучасність викладу, партнерське спілкування, тепла атмосфера справді сприяли моєму професійному зростанню.
# Зозуля Таміла 28.10.2022, 15:59
Пройшла курси підвищення кваліфікації за програмою "Розвиток професійних компетентностей учителів початкової школи " дуже задоволена , курс цікавий , змістовний .

Хочу висловити подяку всьому колективу за можливість прослухати висококваліфіко ваний курс для вчителів початкової школи.
# Богун Володимир 28.10.2022, 15:28
Пройшов курси кваліфікації за програмою "Теоретико-прак тичні аспекти викладання фізики та астрономії". Задоволений повністю. Все гарно продумано і головне увесь матеріал можна використовувати в подальшій професійній діяльності. Буду рекомендувати всим своїм колегам. Дякую.
# Олена Пташко 28.10.2022, 15:17
Пройшла курси підвищення кваліфікації за програмою "Теортеко-практ ичні аспекти викладання фізики". Дякую альма-матер,що курс був цікавим, насиченим, сучасним. Зустріла старих друзів та отримала нових. Бажаю більше слухачів.
# Лугова Яна 28.10.2022, 11:27
Пройшла курси підвищення кваліфікації за програмою " Інноваційні підходи до вивчення технологій у закладах загальної середньої освіти" дуже задоволена , викладачі дають змістовні корисні знання, курс був насиченим .
# Бориско Світлана 24.10.2022, 17:42
Пройшла курси підвищення кваліфікаціі за програмою « Психологічне забезпечення сучасного освітнього простору».
Тематика курсів і підібраний матеріал дуже актуальні в сучасних умовах. Ці дні роботи дали можливість комлексно поглянути на проблему, яку ми розглядали. Викладачі на належному професійному рівні забезпечували викладання і обмін своїм досвідом з нами. Ми мали можливість задавати питання і отримувати на них кваліфіковані відповіді, а також обмінюватися своїм досвідом зі слухачами курсів. Хочу подякувати за нові набуті
знання та можливість у такі нелегкі часи мати змогу зростати професійно. Вдячна викладачам за професіоналізм, корисні поради та цікаве спілкування, тому що саме це впливає на підвищення нашого професійного та загального інтелектуальног о рівня.
# Юлія 07.10.2022, 17:09
Пройшла курси підвищення кваліфікації за програмою "Фізична культура та методика їх викладання" Дуже задоволена, що обрала саме цей заклад. Викладачі на належному професійному рівні забезпечують викладання освітніх компонентів програми,профес іонали своєї справи. Хочу подякувати за нові набуті знання та можливість у такі нелегкі часи мати змогу зростати професійно.
# Шевченко Ольга 08.10.2022, 13:33
Дякую загарну оцінку. Колектив факультету фізичного виховання чекав на Вас, а викладачі готувались до зустрічі з Вами. Чекаємо на подальшу співпрацю!
# Олена 07.10.2022, 16:31
Пройшла курси "Фізична культура та методика її викладання в закладах освіти". Отримала багато нової цікавої інформації, яку буду впроваджувати у своїй роботі.
Дуже вдячна викладачам за професіоналізм, корисні поради та цікаве спілкування.
Бажаю всім миру, терпіння і вдячних учнів.
# Шевченко Ольга 08.10.2022, 13:34
Дякуємо! Чекаємо на подальшу співпрацю!
# Ірина 07.10.2022, 15:39
Велика подяка за розуміння та допомогу.Провед ено змістовні та цікаві лекції. Викладачі надали лекційні та практичні заняття на високому рівні. Тиждень був насиченим та продуктивним.
# Шевченко Ольга 08.10.2022, 13:36
Дякуємо, що саме наш заклад вищої освіти Ви обрали для підвищення свого професійного рівня.
# Валентина 30.09.2022, 20:21
Курси підвищення кваліфікації за програмою «Інноваційні підходи до вивчення шкільного курсу біології, основ здоров’я та екології».
Дуже вдячна шановним колегам за професійність, креативність та сучасність у викладені навчально-метод ичного матеріалу, який охоплював всі актуальні питання педагогічної діяльності. Саме тому процес підвищення кваліфікації був цікавим, корисним і достатньо зручним. Отримані знання обов’язково використаю у своїй професійні діяльності. Дякую.
# Наталія 30.09.2022, 17:22
Дуже вдячна за чудову організацію курсів та цікаве спілкування. Матеріал підбирався корисний і практичний. Чудова атмосфера. Бажаю миру, нових досягнень і здійснення всіх мрій.
# Родюшкіна Наталія 30.09.2022, 17:05
Дуже вдячна організаторам і викладачам за організацію курсів, цікавий матеріал. Практичні, корисні поради. Бажаю успіхів і творчого натхнення
# Оксана 30.09.2022, 16:16
Щиро дякую,колективу ЦДПУ за можливість отримати дистанційно нові знання. Бажаю Вам міцного здоров'я, креативних ідей та найголовнішого, мирного неба!
# Оксана 30.09.2022, 14:16
Щиро дякую колективу ЦДПУ за те, що в такий складний час в режимі онлайн дали можливість отримати нові знання. Бажаю міцного здоров'я, креативних ідей та мирного неба!
# Руслан 30.09.2022, 13:36
Дуже радий, що відкрились курси підвищення кваліфікаці в місті, де є мешкаю. Курси сподобались тим, що вони не від теоретиків. Є практичні завдання. Є обговорення серед колег.
Отримав підтримку, отримав підказки, отримав фішки, яки вже буду використовувати . Дуже радий. У наступний раз - планую проходити курси теж тут.
# Інна 30.09.2022, 13:33
Щиро дякую, що в місті є альтернатива і право вибору у освітян щодо суб'єкта підвищення кваліфікації. Подяку викладачам за актуальний матеріал, контакт, цікаву підбірку додаткового методичного матеріалу. Бажаю успіхів та професійного розвитку!
# Валерія Нєкрасова 30.09.2022, 13:26
Дякую за можливість бути слухачем курсів підвищення кваліфікації! Підвищення кваліфікації - це обмін професійним досвідом, занурення в діяльність колег, інформація від педагогів вищої школи, потужний кейс практичних навичок, актуальних і змістовних матеріалів. Пишаюсь, що навчалась в університеті, і на разі маю можливість підвищити професійну кваліфікацію! До нових зустрічей!
# Людмила 29.09.2022, 15:02
Thank you for amazing lectures,
seminars and discussions! I learned a lot and benefited from our
classes! Thank you so much for facilitating such a positive
learning environment! It was such
a great opportunity to be up-to-date on new skills in this profession.
# Роман 29.09.2022, 15:02
Щиро дякую усім, хто долучився до організації та проведення курсів підвищення кваліфікації!
Тематика курсів і підібраний матеріал - дуже актуальні в сучасних умовах, це саме те, що потрібно вчителям англійської мови. Окрема подяка викладачам. Ви - професіонали! Все-таки живе спілкування (хоч і через онлайн платформи), можливість задавати питання і отримувати на них кваліфіковані відповіді, а також обмінюватися своїм досвідом з колегами - це те, чого часто не вистачає на подібних курсах. Я - цілком задоволений тим, що на ринку послуг післядипломної освіти і підвищення кваліфікації вчителям з"явилася ще одна альтернатива.
Бажаю творчого і професійного успіху та визнання Вашої праці! Всім нам - перемоги і миру!
Слава Україні!!!
# Наталія 29.09.2022, 09:08
Мої враження від курсів підвищення кваліфікації.
* 5 днів роботи в одній тематичній оболонці дали можливість комплексно поглянути на проблему роботи з текстом при вивченні в школі. Шлях від граматичних аспектів тексту до детального аналізу на уроках літератури розкрив проблему в розгорнутому вигляді, її надважливість у викладацькій діяльності вчителя-словесн ика. Занурення в тему, вивчення її з різних сторін, можливість проаналізувати підходи до роботи з текстом в середній та старшій школі - це системний і правильний підхід в організації роботи курсів підвищення кваліфікації.
* Спілкування з викладачами, опрацювання запропонованих матеріалів стали поштовхом і до аналітичної діяльності. Аналіз програм, держстандарту, завдань ЗНО України та інших країн показали відсутність єдності у вимогах на державному рівні, і це є прямою загрозою до ефективного викладання предметів гуманітарної складової.

* Шановні викладачі університету! Спілкування з вами завжди позитивно впливає на підвищення нашого професійного та й загального інтелектуальног о рівня. Ваше вміння працювати з учнями (а ми були учнями), ефективно організувати комунікацію в будь-яких умовах (чи то офлайн, чи онлайн) захоплює і є чудовим мотиватором до продовження навчання, втілення напрацьованих ідей у свою діяльність.

! Мої побажання. У майбутньому із задоволенням попрацювала б із фонетичним, морфологічним, синтаксичним, лексичним матеріалом. Цікаво також про стилістику як у мові, так і в літературі, зокрема аналіз стилю письменників-кл асиків.

За курси в цілому дякую! Про витрачений час не пошкодувала, адже маю оновлений і добре систематизовани й багаж знань із теми. Також добрий емоційний заряд. Колегам буду радити ці курси як якісне підвищення власного професійного рівня.

З повагою Н.Вельгун
# Олена 29.09.2022, 09:06
Відгук про курси ПК вчителів української мови і літератури.
Самовдосконалення - основний чинник підвищення професійної компетентності. Курси підвищення кваліфікації на базі ЦДПУ ім. В. Винниченка сприяли не лише оновленню знань, удосконаленню методики викладання, а й стали поштовхом до фахового зростання.
Реалії сьогодення вимагають нових підходів до викладання української мови і літератури, особливо в той час, коли розвиток стійкої мотивації та свідомого прагнення до вивчення рідної мови набули особливого значення. Спілкування з викладачами курсу дало можливість відповісти на запитання, яким має бути сучасний вчитель-словесн ик, познайомитися з науковими напрацюваннями педагогів, обмінятися досвідом роботи з колегами, а також насолодитися незабутніми хвилинами спогадів навчання в студентські роки.
Організація роботи, зміст занять, добір форм і прийомів - на найвищому рівні!
Щиро дякую за професіоналізм, людяність, приклад, життєвий орієнтир! До нових зустрічей!
Слухачка курсів Олена Шуліка.
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись