• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Профком

Всеукраїнська акція протесту профспілок

Всеукраїнська акція протесту профспілок

7 жовтня 2021 року, у Всесвітній день дій за гідну працю, в Києві відбулася всеукраїнська акція протесту профспілок під гаслом «Захистимо свої трудові права і свободи на об’єднання в профспілки. Здобудемо краще життя!».

ППО працівників і співробітників та ППО студентів ЦДПУ ім. В. Винниченка приєдналися до Кіровоградської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України та Федерації профспілок області для участі у всеукраїнській акції протесту проти політики влади щодо утискання прав та гарантій людей праці.

Перед представниками профспілок виступили Голова ФПУ Григорій Осовий та представники профспілок різних галузей. Вимоги від працівників Профспілки працівників освіти і науки України озвучила заступниця Голови Профспілки працівників освіти і науки України Ольга Чабанюк, яка підняла питання заробітних плат учителів, стипендіального забезпечення, надбавок і доплат працівникам освіти тощо. Повний перелік вимог від освітян проти звуження прав та гарантій працівників освіти був переданий Прем’єр-міністру України Денису Шмигалю.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись