• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Профком

Звітно-виборна профспілкова конференція

img 0225 лютого 2015 року відбулася звітно-виборна профспілкова конференція Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка. З 810 осіб, які перебувають на обліку первинної профспілкової організації викладачів і співробітників вишу, на звітно-виборну конференцію делеговано 337 членів профспілки, зареєструвалось 275 делегатів конференції.

Були обрані керівні органи конференції:

голова – М.І. Садовий;

секретаріат – В.І. Владимирова, І.М. Демешко, М.Я.Будник;

мандатна комісія – Т.В. Куценко, С.В. Проскурова, О.А. Голодаєва;

лічильна комісія – О.О. Горська, О.І. Бабак, Л.С. Говор, С.Є. Полудень, .С.І. Ганжела;

комісія з підготовки проекту рішення конференції – Г.В. Скляніченко, Я.Н. Данилків, С.Г. Мельничук.

Був запрошений представник Кіровоградської обласної профспілки працівників науки і освіти О.А. Доценко.

Були розглянуті такі питання порядку денного конференції:

  1. Звіт про роботу профкому за 2010 – 2014 роки.
  2. Звіт ревізійної комісії.
  3. Вибори голови первинної профспілкової організації.
  4. Вибори заступника голови первинної профспілкової організації.
  5. Вибори профспілкового комітету.
  6. Вибори ревізійної комісії.
  7. Вибори делегатів на звітно-виборну конференцію Кіровоградського обкому профспілки працівників освіти і науки.
  8. Делегування представників профспілки університету до складу Кіровоградського обкому профспілки працівників освіти і науки.
  9. Затвердження Положення про первинну профспілкову організацію.
  10. Різне.

Звіт голови голови первинної профспілкової організації Кіровоградського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка Л.В. Пономаренко про роботу профкому за 2010 – 2014 роки - Переглянути звіт.

Звіт голови ревізійної комісії профспілки Кіровоградського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка К.К. Мартишевського - Переглянути звіт.

У ході обговорення виступив Я.Н. Данилків, член профкому, голова комісії з соціального захисту, який коротко окреслив роботу комісії із соціального захисту та комісії з трудових спорів, наголосив про необхідність активізації роботи планово-економічного відділу університету з метою пошуку джерел фінансування, зазначив, що в закладах освіти немає політичних партій, і тільки профспілка здійснює роботу із захисту прав працівників, тому її робота має бути більш революційною, наголосив на необхідності і важливості проведення патріотичної виховної роботи в університеті.

Виступив також О.А. Доценко, представник обкому профспілки, який зауважив, що у доповідях голови профспілки КДПУ Л.В. Пономаренко та голови ревізійної комісії К.К.Мартишевського чітко окреслена робота профспілки університету, її досягнення, витрати коштів, ознайомив присутніх з діями обласного і центрального комітетів профспілок України та Федерації профспілок у цілому, зауважив, що багато непопулярних рішень приймається Верховною Радою України у зв’язку з проведенням АТО, що впливає на соціально-економічний стан найманих працівників і робітників, але за тими обставинами, які є в країні – це є вимушений захід. Доценкл О.А. виконав почесне доручення – вручив Почесну грамоту ЦК та обкому профспілки Л.В. Пономаренко Л.В., голові профкому КДПУ ім. В. Винниченка за активну роботу по захисту прав і соціальних інтересів працівників університету.

Конференція прийняла постанову - Переглянути постанову.

Заступник голови профспілки КДПУ ім. В. Винниченка О.О. Горська довела до відома делегатів, що за результатами виборів у підрозділах рекомендовано на посаду голови профспілкового комітету університету від факультету історії і права – Л.В. Пономаренко; від факультету педагогіки і психології – Л.В. Пономаренко, О.О. Горську та І.П. Краснощок, останні дві кандидатури подали самовідвід. Поступила пропозиція рекомендувати на посаду голови профспілкового комітету університету Л.В. Пономаренко і провести вибори відкритим голосуванням.

Голосування: «за» – 273, «проти» – 2, «утримались» – немає.

На посаду заступника голови первинної профспілкової організації КДПУ ім. В. Винниченка було обрано О.О. Горську.

Голосування: «за» – 275, «проти» – немає, «утримались» – немає.

Член профспілкового комітету первинної профспілкової організації КДПУ ім. В. Винниченка В.М. Мирза-Сіденко оголосила список кандидатів до профспілкового комітету КДПУ від профгруп (разом 26 осіб):

Факультет історії і права – О.М. Марченко, Т.М. Мілова

Факультет педагогіки і психології – О.О. Горська, С.Г. Мельничук, І.П. Краснощок

Фізико-математичний факультет – О.Ф. Баранюк, І.В. Сальник, О.М. Царенко

Факультет іноземних мов – В.К. Рибальченко, А.М. Ляшук

Факультет філології і журналістики – І.М. Демешко, Т.А.Капітан

Природничо-географічний факультет – Я.Н. Данилків

Мистецький факультет – Т.Ф. Фурсікова, С.О. Сметана

Факультет фізичного виховання – А.Л.Бабенко, О.В. Арапов

Адміністративно-допоміжний персонал – М.І.Садовий, В.А.Маловик

Бібліотека – М.Я. Будник

Адміністративно-господарська частина – Л.Д. Сяська, Т.П. Гайворонська, В.О. Співак

Охорона – Р.Р. Абашев

РВВ і ІВ – С.П. Гонтова

Санаторій-профілакторій «Юність» – Л.П. Томак

До складу ревізійної комісії було обрано трьох осіб – К.К. Мартишевського (голова комісії), О.В. Єжову, С.В. Разіну.

Делегатами на звітно-виборну конференцію Кіровоградського обкому профспілки працівників освіти і науки було обрано Л.В. Пономаренко, О.О. Горську, І.П. Краснощок, О.М. Марченка.

До складу Кіровоградського обкому профспілки працівників освіти і науки було обрано голову профспілкового комітету первинної профспілкової організації КДПУ ім. В. Винниченка за посадою Л.В. Пономаренко.

Пономаренко Л.В. запропонувала перезатвердити Положення про первинну профспілкову організацію Кіровоградського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка із запропонованими змінами (перераховувати до обкому профспілки 15% профспілкових внесків членів профспілки КДПУ ім. В. Винниченка).

Члена профспілкового комітету первинної профспілкової організації КДПУ ім. В. Винниченка С.Г. Мельничук запропонував затвердити склад Ради Ветеранів університету (24 особи): Г.Д. Клочек, А.І. Кривульченко, Б.В.Кучинський, С.Г. Мельничук, Р.Р. Абашев, Г.С. Дідич, В.І. Владимирова, М.І. Савченко, М.Т. Невмивако, О.М. Цигульська, Л.І. Круть, К.М. Маліченко, С.П. Пономаренко, Б.В. Притула, Т.В. Авдєєва, А.П. Кліндухова, В.Я. Новіцький, Л.К. Скороход, Л.Г. Івакіна, Л.А. Пустовойтова, М.І. Грєчнєв, Л.І. Чапран, А.С. Поєдинок, Л.В. Лєвочко.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись