• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Гра в поетів

У Кіровограді  видана антологія молодіжної поезії «Гра в поетів», укладачем якої  є Поль Іщук.

Презентація цієї книги відбулася на факультеті філології та журналістики, адже четверо з десяти авторів – Артем Луценко, Ганна Дудник, Аліна Олексієнко,  Інна Колеснік – є студентами саме нашого факультету, а Поль Іщук (Кирило Поліщук) – аспірант кафедри української літератури. 

Розпочав презентацію Кирило Поліщук авторською піснею «На кшталт «Бітлз». Після цього слово взяли самі поети (до речі, усі  трохи соромились і ніхто не хотів виступати першим). Найсміливішим виявився Артем Луценко, він зачитав свої вірші з антології, а також одну поезію Ганни Дудник. Далі поети виступали в такому  порядку, у якому їх твори розміщені у збірці,  а Кирило «розбавляв» їх виступи грою на гітарі та співом.

На жаль, не було на презентації Інни Колеснік та Андрія Карпенка, але їх твори прозвучали у виконанні Сергія Цигульського, верстальника цієї книги.

З підсумковим словом виступив Григорій Дмитрович Клочек, який привітав молодих поетів з новою книгою, побажав натхнення та подальших творчих злетів.

Завершився  захід, як і розпочався, авторською піснею Поля Іщука «До весни».

Після презентації всі, хто любить поезію, мали змогу придбати собі примірник «Гри в поетів» і взяти автограф у майбутніх класиків (а чому б і ні?) української поезії.

Сергій Цигульський, студент 23-ї групи, факультету філології та журналістики

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись