• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
Шановні колеги, студенти, аспіранти і докторанти!

Шановні колеги, студенти, аспіранти і докторанти!

Відповідно до рішення Кабінету Міністрів України від 22.04.2020 року в Університеті продовжено карантин до 11 травня 2020 року. Такий захід прийнято з метою недопущення поширення в Україні коронавірусної інфекції SARS-CoV-2.

Карантинний відлік змінив звичайний перебіг подій, однак освітній процес на всіх рівнях навчання в університеті на час карантину не припиняється, лише змінюється його форма – здійснюється у дистанційному режимі, за допомогою інформаційних технологій.

На період карантину закликаю всіх бути відповідальними та максимально дотримуватись відповідних рекомендацій.

Карантин – це не відпустка й не канікули. Це, перш за все, час максимальної самомобілізації та спроби вийти з кризи більш сильними, здобувши нові знання, корисні практичні навички та вміння. Карантин – це не тільки обмеження, але й нові можливості в освіті та науці.

Прошу всіх викладачів максимально використати можливості дистанційного навчання для забезпечення безперервності освітнього процесу, формування та розвитку відповідних умінь і навичок здобувачів вищої освіти.

Студентів, аспірантів та докторантів закликаю до відповідального навчання і самовдосконалення!

Карантин став значною мірою випробуванням для кожного з нас. Ми відірвані від сталого ритму життя. Як ніколи важливими стають людяність, доброта, увага один до одного, прояви корпоративної єдності та кращих рис академічних спільнот.

Закликаю берегти своє здоров’я, берегти один одного!

                                             Ректор                                                   Олег СЕМЕНЮК

                     

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись