• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
Вітаємо з Днем захисника України!

Вітаємо з Днем захисника України!

Сьогодні, 14 жовтня, ми відзначаємо День козацтва та свято Покрови Пречистої Богородиці, споконвічної заступниці та покровительки українців.

За останні роки цей день став одним із найважливіших державних свят. Наші нескорені лицарі, герої-учасники АТО, уже сьомий рік боронять рідну землю, відстоюють незалежність та територіальну цілісність України.

На захисті нашого сьогодення стоять не лише солдати в окопах чи медики у військових шпиталях. Кожен українець своєю працею, сумлінною професійною діяльністю та волонтерською роботою забезпечує економічний, гуманітарний та інформаційний суверенітет держави. Усі, хто вболіває за її долю, подальше майбутнє та працює на її благо і розвиток, допомагає бійцям на Сході, опікується родинами військовослужбовців та загиблих Героїв.

У кризові часи суспільство шукає надійну та міцну опору, зокрема і в освіті, науці, культурі. Університет стає такою опорою, якщо формує активну і свідому особистість, випускає зі своїх стін висококласних фахівців та патріотів своєї держави.

Центральноукраїнський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка – це не лише заклад із давніми, майже сторічними освітніми і науковими традиціями, це осередок професійного зростання молоді, не байдужої до долі своєї держави. Ми маємо за честь підтримувати дружні зв’язки з легендарним Третім окремим полком спеціального призначення, забезпечувати пільгове навчання для ветеранів та їхніх дітей, брати участь у волонтерських проєктах та акціях на допомогу армії. Серед викладачів, студентів та випускників університету – чимало учасників бойових дій. Ми безмежно пишаємося ними та пам’ятаємо усіх, хто поклав своє життя за Україну.

Сьогодні ми з гордістю та щемом згадуємо кожного з тих, кому завдячуємо своїм життям та спокоєм у домівках.

Слава Україні! Слава Героям! Слава захисникам України!

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись