• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Підтримайте громадський проєкт Університету третього віку!

Університет третього віку «Натхнення»  –  це унікальний соціальний проєкт, що вже 4-ий рік працює на базі Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім. В.Винниченка. Його основна мета – реалізація світової концепції освіти впродовж усього життя та підтримка фізичних, соціальних та психологічних навичок людей похилого віку.

Проєкт під керівництвом Фаїни Позднякової працює в Кропивницькому ще з 2014 року і нині налічує більше, ніж 600 слухачів, об’єднуючи навколо себе громадських активістів, волонтерів, викладачів та студентів різних факультетів.  І тепер має шанс вийти на новий рівень – завдяки участі у конкурсі Громадських проєктів. Перемога у ньому дасть можливість залучити кошти з місцевого бюджету для покращення матеріальної бази «Університету», розробки  нових освітніх курсів та створення умов для всебічного розвитку та реінтеграції літніх людей у активне суспільне життя.

Це дійсно важлива ініціатива, яка сприятиме розвитку організації, що надає не тільки теоретичні знання, але й практичні поради, рекомендації, методи і вправи для збереження гармонії тіла і духу, гігієни і харчування, здоров’я і радості спілкування, участі у житті родини і місцевої громади.

Щоб підтримати проєкт, переходьте за посиланням: https://budget.e-dem.ua/3510100000/project/14764?return=tasks

11

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись