• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
Цикл лекцій

Цикл лекцій "Видатні жінки Австрійської Республіки" в ЦДПУ

За ініціативи декана факультету іноземних мов професора Білоуса О.М. та підтримки Австрійської служби академічних обмінів  (OEAD) у Львові в Центральноукраїнському державному педагогічному університеті ім. В. Винниченка було прочитано цикл лекцій на тему "Видатні жінки Австрійської Республіки" (KREATIVE FRAUEN ÖSTERREICHS). Студенти мали змогу познайомитися і відкрити для себе цікаві факти з історії,  політики, культури, літератури Австрії через призму діяльності видатних жінок цієї країни.

Marlen Schachinger: Moderne Schriftstellerin, Künstlerin, Literaturwissenschaftlerin.
Лекцію на цю тему німецькою мовою прочитав к.ф.н., старший викладач кафедри перекладу, прикладної та загальної лінгвістики Верезубенко Микола Миколайович.

Erzherzogin Maria Theresia: Die mächtigste Frau Österreichs.
Лекцію на цю тему німецькою мовою прочитала старший викладач кафедри перекладу, прикладної та загальної лінгвістики Білоус Ольга Іванівна.

Märchenwelt von Christine Nöstlinger.
Лекцію на цю тему німецькою мовою прочитала  викладач кафедри перекладу, прикладної та загальної лінгвістики Кіт Лариса Миколаївна.

Maria Anna Mozart: Hochbegabte Schwester ihres genialen Bruders.
Лекцію на цю тему німецькою мовою прочитала к.ф.н., доцент, завідувач кафедри німецької мови та методики її викладання Пянковська Ірина Володимирівна.

"Jeder, der fällt, hat Flügel". Stationen und Ereignisse im Leben von Ingeborg Bachmann.
Лекцію на цю тему німецькою мовою прочитала к.п.н., старший викладач кафедри німецької мови та методики її викладання Степаненко Алла Вячеславівна.

Інформацію надано факультетом іноземних мов, Інформацію надано відділом міжнародних зв'язків
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись