• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Успішність у майбутньому прямо пропорційна мірі пам’яті про минуле!

Ця думка/теза/формула/інтенція визначає можливість/неможливість творення перспективи для окремої людини, родини, нації, держави. Її розуміння повною мірою визначає шлях розвитку для спільноти, яка не уявляє себе без храму науки, освіти, виховання, формування цінностей

– без університету, який є частиною життя кожного з нас, викладачів, студентів, співробітників і випускників Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка. Кожного, хто щодня, а часто й щоночі, розмірковуючи над концепцією чергової статті/монографії/посібника/курсової чи кваліфікаційної роботи, готуючись до пар/заліків/екзаменів, мурує стіни храму alma mater, аби не зникало джерело успіху й розвитку, аби добра слава про заклад та його випускників ширилася Україною і світом.

100

Нині, за рік до 100-річного ювілею університету, ми започатковуємо заходи, які оприявнять процес становлення, етапи його розвитку, чесноти тих, хто стояв біля витоків і невтомною працею готував десятки поколінь фахівців у сфері освіти, державотворення, медіа, перекладу, права, статистики, інформаційних технологій, мистецтва, спорту, міжнародних відносин, хто вписував своє ім’я у скарбницю світової наукової думки, хто формував національну еліту. Створено організаційний комітет, до якого увійшли ректор, проректори, декани факультетів, провідні професори і доценти, керівники профспілок, студентського самоврядування. Готується до відкриття музей університету. Заплановано акції, які будуть реалізовуватися впродовж року й вивершаться восени 2021-го урочистостями.

Аби насиченішим був ювілейний рік, повнішим уявлення про здобутки, запрошуємо до співпраці викладачів, студентів, співробітників, випускників, усіх, хто має бажання долучитися до планування й реалізації ювілейних заходів, хто готовий передати до музею артефакти, які увиразнять уявлення про унікальність нашого закладу, процес підготовки фахівців, про безцінність кожного, хто був причетним до його історії й нині творить майбутнє.

Із пропозиціями звертатися
у приймальню проректора з наукової роботи
або за телефоном (0522) 35-13-06 чи електронною адресою [email protected]

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись