• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
Відбулася зустріч в.о. ректора з мером міста

Відбулася зустріч в.о. ректора з мером міста

29 грудня 2020 року в.о. ректора Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка Олег Семенюк зустрівся з Кропивницьким міським головою Андрієм Райковичем.

На зустрічі йшлося про заходи, присвячені сотій річниці з дня заснування університету, яка буде відзначатися наступного року. Олег Семенюк розповів про деякі проєкти, що будуть реалізовані у найближчому майбутньому – зокрема, про плани осучаснити актову залу та створити в університеті мистецьку галерею.

Мер міста відзначив високий авторитет закладу у системі вищої освіти України та висловив впевненість у тому, що ЦДПУ ім. В.Винниченка має усі передумови для подальшого розвитку:

– Це чудові і потрібні ініціативи, адже ви повинні не лише давати ґрунтовні знання своїм вихованцям, а й продовжувати рухатися у майбутнє. Щоб не було застою – лише рух вперед та вдосконалення. Я переконаний, що вам і надалі вдаватиметься тримати рівновагу: осучаснювати заклад, водночас зберігаючи його унікальну історичну спадщину.

У свою чергу, Олег Анатолійович відзначив надзвичайно важливу роль університету у формуванні гуманітарного і соціального капіталу регіону, адже навчальний заклад, його науково-педагогічний колектив та студентство завжди були і є діяльною частиною громади, організаторами та активними учасниками ініціатив та проєктів, спрямованих на розвиток міста.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись