• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Весняний кубок КВН – 2014

23 квітня 2014 року в актовій залі КДПУ ім. В. Винниченка відбулася чергова гра КВН серед команд факультетів «Весняний кубок – 2014».

У складі журі були: Володимир Кондрашов та Кирило Мельник (дворазові  чемпіони міста з КВН); Віталій Слюсаренко (голова студентської ради університету) та Сергій Бойко (голова профкому студентів, голова жюрі).

У грі взяли участь 4 команди: «Скіф» – факультету історії та права; «Диван-кровать» – факультету педагогіки та психології; «Принцеси» факультету філології та журналістики; «Святая инквизиция» факультету іноземних мов.

Гра була сповнена тонким та інтелектуальним гумором. Тема весни, студентства та легенд про гуртожиток була повністю втілена учасниками кубку.

Команди розрідили місця наступним чином: ІІІ місце посіла команда «Принцеси» факультету філології та журналістики; ІІ місце – «Святая инквизиция» факультету іноземних мов. Перможцем стала команда факультету педагогіки та психології «Диван-кровать», яка отримала майже справжнього КіВіНа – традиційного призового гусака.

Всі команди отримали дипломи та солодкі подарунки.

Інформація надана молодіжним центром університету.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись