• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
Студенти та викладачі фізмату долучилися до благодійної акції «Правильна джинса»

Студенти та викладачі фізмату долучилися до благодійної акції «Правильна джинса»

«Творчість та благодійність об’єдналися!» – саме так можна стверджувати за результатами проєкту «Правильна джинса», що його ініціювали «Кропивницький «Гончаренко центр» та Кропивницький професійний ліцей сфери послуг та торгівлі. До акції долучився і наш університет – її активними учасниками стали студентки Єлизавета Берегуленко, Катерина Доброван,  Ксенія Кіреєва, Світлана Козлова, Марина Левінкова (спеціальність «Трудове навчання та технології»), Аліса Калініна, Олександра Парфьонова, Надія Скляренко (спеціальність «Технологія виробів легкої промисловості»), а також викладачки кафедри теорії та методики технологічної підготовки, охорони праці та безпеки життєдіяльності фізико-математичного факультету: Тетяна Володимирівна Куценко,  Тетяна Вікторівна Хріненко та Віта Вікторівна Марченко.

18 березня 2021 року о 12.00 на площі перед міськрадою відбувся ярмарок, під час якого продавали унікальні нові речі зі старих джинсів, які були зібрані та перероблені активістами – учнями, студентами та викладачами навчальних закладів. За дві години спільно вдалося зібрати 12104 гривні, які були передані на потреби притулку для літніх людей «Затишна оселя».

«Мета акції – зробити благодійну справу та привернути увагу до чудової професії кравця(ні) і дизайнера(ки), що їх готують у ліцеї та педагогічному університеті» – зазначила організаторка акції Вікторія Талашкевич.

Партнерами заходу виступили «Банк речей» та Бренд Charwish.

Особливу подяку учасники висловлюють директорці «Гончаренко центру» Вікторії Олегівні Талашкевич, директорці Кропивницького професійного ліцею сфери послуг та торгівлі Людмилі Олексіївні Снєжко та заступниці директора Вікторії Саввичні Алексеєвець за ініціювання благодійних заходів та згуртування небайдужих громадян.

Вдячні усім, хто долучився до доброї справи – організаторам, власникам старих джинсів, майстриням та покупцям!

Фото: В. Талашкевич та Н. Мироненко

Матеріал підготувала: Оксана Абрамова, канд.пед.наук,
доцентка кафедри теорії та методики технологічної підготовки, охорони праці та безпеки життєдіяльності

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись