• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
ЦДПУ пройшов державну атестацію!

ЦДПУ пройшов державну атестацію!

Міністерство освіти і науки підвело підсумки й затвердило результати державної атестації закладів вищої освіти в частині провадження ними наукової (науково-технічної) діяльності у 2020 році.

Цьому передувала серйозна підготовча робота. Два роки поспіль в останній місяць літа науковий відділ разом із завідувачами та представниками кафедр університету формували пакет документів для участі в державній атестації.

Копітка робота усіх науково-педагогічних працівників університету, багаторічні здобутки в царині науки, досягнення в міжнародній діяльності, грантових програмах, академічних обмінах, студентській науковій роботі, публікаційна активність, стажування в Україні і за кордоном, функціонування наукових часописів, кадрова відповідність Ліцензійним умовам – все, чим живе кожен член колективу щодня, увінчалися успіхом – Наказом МОН України №372 від 25 березня 2021 року Центральноукраїнський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка атестований за науковими напрямами «Суспільні науки» і «Математичні науки та Природничі науки».

Щира подяка кожному з науково-педагогічних працівників університету за особистий внесок у спільний результат!

Проректор з наукової роботи професор Сергій Михида

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись