• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
Опитування працівників ЦДПУ на гендерну тематику

Опитування працівників ЦДПУ на гендерну тематику

Пропонуємо усім працівникам університету пройти опитування за анкетою GEAM (Gender Equality Audit and Monitoring), яку розроблено у рамках проєкту ACT (Promoting Communities of PrACTice to advance knowledge, collaborative learning and institutional change on gender equality in the European Research Area) та перекладено Українською асоціацією дослідників освіти.

Проєкт ACT виконується за програмою Н2020 і спрямований на просування гендерної рівності в організаціях, що проводять або фінансують дослідження в Європейському дослідницькому просторі.

Анкета містить п’ять блоків питань: соціально-демографічний; умови праці; стереотипи, забобони та упередження; організаційний клімат та культура; міжособистісні стосунки. Усього 55 питань, обов’язкові помічено червоною зірочкою. Усі відповіді є анонімними, жодної персоніфікованої інформації про учасників не збирається.

Опитування проводиться у різних організаціях та установах світу, у тому числі у трьох українських університетах – членах консорціуму виконавців проєкту GeSt (НДУ імені Миколи Гоголя, ЦДПУ імені Володимира Винниченка, ПНУ імені Василя Стефаника).

Запрошуємо працівників пройти опитування за цим посиланням. Опитування відкрито до 9 травня включно. Ваші відповіді дуже важливі для прискорення інституційних змін на шляху до встановлення гендерної рівності у наукових дослідженнях та інноваціях.

https://www.act-on-gender.eu/survey/index.php/212912?lang=uk

Інформацію надано навчально-науковим відділом
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись